مقاله شناسایی، پراکنش و بیماریزایی گونه های قارچ فوزاریوم جدا شده از ریشه و طوقه ی طالبی و خربزه در استان خراسان رضوی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله شناسایی، پراکنش و بیماریزایی گونه های قارچ فوزاریوم جدا شده از ریشه و طوقه ی طالبی و خربزه در استان خراسان رضوی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شناسایی، پراکنش و بیماریزایی گونه های قارچ فوزاریوم جدا شده از ریشه و طوقه ی طالبی و خربزه در استان خراسان رضوی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی، پراکنش و بیماریزایی گونه های قارچ فوزاریوم جدا شده از ریشه و طوقه ی طالبی و خربزه در استان خراسان رضوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شناسایی، پراکنش و بیماریزایی گونه های قارچ فوزاریوم جدا شده از ریشه و طوقه ی طالبی و خربزه در استان خراسان رضوی :
تعداد صفحات :۲۱
به منظور شناسایی و ارزیابی بیماریزایی جدایههای قارچ فوزاریوم مرتبط با پوسیدگی ریشه و طوقهی طالبی و خربزه طی سالهای زراعی ۸۹-۱۳۸۸ از ریشهها و بوتههای دارای علائم بیماری از مزارع مختلف استان خراسان رضوی شامل شهرستانهای مشهد، کاشمر، مهولات، خواف، تربت جام، نیشابور، فریمان و سرخس نمونهبرداری گردید. قطعات بافتهای آلوده پس از ضدعفونی سطحی با هیپوکلریت سدیم ۱% روی محیط PDA کشت داده شدند. پس از خالصسازی جدایهها، اثبات بیماریزایی آنها با روش فرو بردن ریشهی گیاهچههای ۱۲ روزه در سوسپانسیون اسپور با غلظت ۱۰۶ اسپور در میلیلیتر انجام شد. علائم بیماری پس از گذشت ۲۱-۴ روز ظاهر و در هر مورد، جدایهی تلقیح شدهی مورد نظر مجدداً جداسازی گردید. گونههای بیماریزای فوزاریوم شناسایی شده شامل F. solani، F. oxysporum، F. equiseti و F. acuminatum بودند که گونهی اولی بهعنوان گونهی غالب بوده و از بیشترین فراوانی برخوردار بود. در این تحقیق، قارچهای F. equisetiو F. acuminatumبیشتر از گیاهان بالغ جداسازی شدند، در حالیکهقارچهای F. solani و F. oxysporum از تمام مراحل رویشی گیاهان از گیاهچه تا میوهدهی قابل جداسازی بوده و در سراسر استان پراکنش وسیعی داشته و چندان تحت تأثیر شرایط آب و هوایی نیستند. چهار گونهی فوق باعث پوسیدگی ریشه و طوقه در طالبی و خربزه شدند و پژمردگی و خشکیدگی این گیاهان را بهدنبال داشتند که مسألهای بسیار مهم در مناطق خشک و نیمه خشک میباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.