مقاله بهبود کنترل بیولوژیک کپک خاکستری سیب با استفاده از مخلوط جدایه‌های مخمر و سیلیکون و القای پاسخ های دفاعی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بهبود کنترل بیولوژیک کپک خاکستری سیب با استفاده از مخلوط جدایه‌های مخمر و سیلیکون و القای پاسخ های دفاعی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود کنترل بیولوژیک کپک خاکستری سیب با استفاده از مخلوط جدایه‌های مخمر و سیلیکون و القای پاسخ های دفاعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود کنترل بیولوژیک کپک خاکستری سیب با استفاده از مخلوط جدایه‌های مخمر و سیلیکون و القای پاسخ های دفاعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود کنترل بیولوژیک کپک خاکستری سیب با استفاده از مخلوط جدایه‌های مخمر و سیلیکون و القای پاسخ های دفاعی :

تعداد صفحات :۲۴

در این پژوهش جدایه مخمر A5 از گونهCandida membranifuciens و جدایه A6 از گونه Pichia guilliermondiiبه صورت انفرادی و مخلوط با سیلیکون (Si) برای کنترل بیماری کپک خاکستری سیب با عامل Botrytis cinerea مورد ارزیابی قرار گرفتند. آزمایش اثر غلظت­های گوناگون سیلیکون بر روی جدایه­های مخمر در شرایط آزمایشگاه نشان داد سیلیکون سبب کاهش رشد مخمرها می­گردد. هم­چنین سیلیکون مانع جوانه­زنی اسپور قارچ عامل بیماری در غلظت­های بالای ۸/۰% w/v می­گردد. نتایج آزمایشات در شرایط انبار نیز نشان داد مخلوط جدایه+ A5 سیلیکون ۲/۰درصد و جدایه+ A6 سیلیکون ۲/۰ درصد با قطر لکه برابر با ۸۷/۳ و ۴۸/۳ میلی متر در دمای ۴ درجه سانتی گراد و هم­چنین در دمای۲۰ درجه سانتی گراد تیمار +A5 سیلیکون ۲/۰ با ایجاد قطر لکه معادل ۲۳/۵ میلی متر، بیش­ترین کنترل کنندگی را نسبت به دیگر تیمارها به صورت انفرادی و مخلوط با سیلیکون دارند. توانایی مخلوط جدایه مخمر A5 و سیلیکون ۲/۰ درصد در القای پاسخ­های دفاعی در بافت سیب نشان داد این مخلوط چهار روز بعد از مایه زنی عامل بیماری فعالیت آنزیم کاتالاز را کاهش می­دهد. علاوه بر آن این مخلوط دو روز بعد از مایه زنی سبب افزایش فعالیت آنزیم پراکسیداز و ترکیبات فنلی نیز می­گردد. مطابق نتایج این پژوهش مخلوط مخمرها بهمراه سیلیکون با افزایش القاء مقاومت در بافت میوه سیب، سبب بهبود کنترل بیولوژیک می­گردند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.