مقاله تاثیر توام حرارت و لاکتات سدیم در غیر فعال کردن سالمونلاتیفی موریوم در گوشت چرخ کرده
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر توام حرارت و لاکتات سدیم در غیر فعال کردن سالمونلاتیفی موریوم در گوشت چرخ کرده دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر توام حرارت و لاکتات سدیم در غیر فعال کردن سالمونلاتیفی موریوم در گوشت چرخ کرده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر توام حرارت و لاکتات سدیم در غیر فعال کردن سالمونلاتیفی موریوم در گوشت چرخ کرده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر توام حرارت و لاکتات سدیم در غیر فعال کردن سالمونلاتیفی موریوم در گوشت چرخ کرده :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
چون اثر ضد باکتریایی لاکتات سدیم علاوه بر اثر جذب رطوبت و طعم دهندگی آن بر روی پاره ای از میکروارگانیسمها مشخص شده است، در این مطالعه اثر متقابل ضد میکروبی لاکتات سدیم ( ۰ و ۲/۵ و ۴/۵ درصد) و میزان درجه حرارت در بقایای سالمونلاتیفی موریوم ۱۳۷۰ ، RTCC ، که به گوشت گاو بدون چرخ ! چرخ کرده تلقیح شده بود ، انجام گرفت. برای اندازه گیری اندیس ( D value ) ، نمونه ها در حمام اب گرم با حرارتهای ۶۰ و ۶۵ و ۷۰ و ۷۵ درجه سانتی گراد غوطه ور گردیدند. بررسیهای آماری با استفاده از طرح دو فاکتوریل کاملا تصادفی وتست دانکن انجام گرفت. نتایج نشان م ! ۷۴۰ دهد که حرارت بطور معنی داری در اندیس D سالمونلاتیفی موریوم در گوشت چرخ کرده بدون چربی موثر است ( ۰۰۵ > P ) اثر لاکتات سدیم به تنهایی معنی دار نبود ( ۰۰۵ < P ) اثر متقابل درجه حرارت و لامتات سدیم فقط در ۷۰ و ۷۵ درجه سانتی گراد اثر داشت ( ۰۰۵ > P ) ردر حالی که این اثر در ۶۰ و ۶۵ درجه سانتی گراد مشاهده نگردید . ( ۰۰۵ < P )
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.