مقاله تخمین و مقایسه¬ی قلمرو برف¬های دائمی در عصر یخچالی و بین¬یخچالی مطالعه موردی: حوضه¬ی رود هراز دکتر منیژه قهرودی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تخمین و مقایسه¬ی قلمرو برف¬های دائمی در عصر یخچالی و بین¬یخچالی
مطالعه موردی: حوضه¬ی رود هراز

دکتر منیژه قهرودی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تخمین و مقایسه¬ی قلمرو برف¬های دائمی در عصر یخچالی و بین¬یخچالی
مطالعه موردی: حوضه¬ی رود هراز

دکتر منیژه قهرودی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تخمین و مقایسه¬ی قلمرو برف¬های دائمی در عصر یخچالی و بین¬یخچالی
مطالعه موردی: حوضه¬ی رود هراز

دکتر منیژه قهرودی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تخمین و مقایسه¬ی قلمرو برف¬های دائمی در عصر یخچالی و بین¬یخچالی
مطالعه موردی: حوضه¬ی رود هراز

دکتر منیژه قهرودی :

تعداد صفحات :۲۴

از ویژگی­های بارز کواترنر در ایران تناوب دوره­های اقلیمی سرد وگرم می­باشد. ناهمواری­های کنونی ایران نشان­دهنده­ی اثر فرایندهای فرسایشی در شرایط متفاوت گرم و سرد بوده است. رشته­کوه البرز دارای شواهد متعددی است که نشانگر دخالت فرایندهای یخچالی و بین یخچالی می­باشند. این شواهد به صورت حفره­های بزرگ و عمیق و دره­های صخره­ای عریان و تخریب شده نمایان هستند. بررسی قلمرو برف­های دائمی در کواترنر می­تواند تعیین­کننده­ی مرز قلمرو دخالت فرآیندهای دوره­های یخچالی و بین یخچالی در ایران باشد.
این تحقیق به منظور برآورد تغییرات خط برف دائمی حوضه­ی هراز در ارتفاعات البرز مرکزی انجام شده است. برای تخمین قلمرو برف دائمی در آخرین دوره­ی سرد، میراث­های اقلیمی و شواهد مورفولوژیکی با به­کارگیری تصاویر ماهواره­ای و مشاهدات میدانی، شناسایی شدند. سپس به کمک روش رایت ارتفاع برف دائمی تعیین گشته است. از روش درجه روز برای به دست آوردن آستانه­ی دمایی ریزش برف استفاده شده است و تحلیل رگرسیونی برای تخمین اختلافات دمای محدوده برف­های دائمی در دوره­های گرم و سرد به کار رفته است. با به­کارگیری شاخص NDSI در تصاویر سنجنده MODIS قلمروهای برفی در ماه مارچ سال­های ۲۰۰۸-۲۰۰۵ شناسایی شده تا با آستانه دمای ریزش برف مقایسه گردد.
نتایج مطالعات نشان داد که در آخرین دوره­ی سرد، قلمرو برف­های دائمی تا ارتفاع ۱۸۰۰ متری در این حوضه پایین آمده است و این قلمرو در حال حاضر حدود ۳۲۰۰ متر می­باشد و بیانگر این است که بیش از ۸۰ درصد از مساحت حوضه در دوره­های سرد تحت حاکمیت فرسایش یخچالی بوده است. مشاهدات میدانی نیز آن را تاًیید می­کند. اختلاف میانگین دمای هوا در دوره­های یخچالی ۶ درجه سلسیوس کمتر از دوره­های بین یخچالی بوده است. در واقع این اختلاف دما حاکی از حضور دو سیستم شکل­زایی متفاوت در حوضه­ی هراز می­باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.