مقاله بررسی عوامل مؤثر تشکیل و توسعه شرکت‌های کوچک و متوسط کارآفرین (SMEs) در روستاها (مورد شناسی: روستا‌های استان ایلام)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی عوامل مؤثر تشکیل و توسعه شرکت‌های کوچک و متوسط کارآفرین (SMEs) در روستاها (مورد شناسی: روستا‌های استان ایلام) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل مؤثر تشکیل و توسعه شرکت‌های کوچک و متوسط کارآفرین (SMEs) در روستاها (مورد شناسی: روستا‌های استان ایلام)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل مؤثر تشکیل و توسعه شرکت‌های کوچک و متوسط کارآفرین (SMEs) در روستاها (مورد شناسی: روستا‌های استان ایلام)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل مؤثر تشکیل و توسعه شرکت‌های کوچک و متوسط کارآفرین (SMEs) در روستاها (مورد شناسی: روستا‌های استان ایلام) :

تعداد صفحات :۲۱

توسعهبنگاه‌هایکوچکومتوسط، شاخصیکلیدیازنظامپیش‌ران توسعه روستاییبه‌شمار می‌رود که باعث امنیت پایدار منطقه‌‌ای و معکوس‌شدن مهاجرت خواهد شد. توسعه روستایی از پایه‌‌های اولیه و مهم توسعه ملی هر کشور محسوب می‌شود. ایجاد و توسعه کسب‌و‌کارهای کوچک، یکی از رویکردهای بسیار مناسب برای توانمندسازی روستاییان می‌باشد. این پژوهش، کمّیوماهیتوهدفآنکاربردی‌وازنظرگردآوریداده‌‌ها نیزتوصیفی-پیمایشی می‌باشد. برای تحلیل داده‌‌ها از نرم‌افزار SPSSبه‌عنوان نرم‌افزار اصلی و از نرم‌افزار LISRELبه‌عنوان نرم‌افزار کمکی برای روش تحلیل عاملی (از نوع اکتشافی) استفاده شد. جامعه آماری تحقیق شامل کارشناسان و مدیران دستگاه‌های اجرایی جهاد کشاورزی استان ایلام، فعالان اقتصادی روستاها (‌کارآفرینان و تعاونی‌داران روستایی) و استادان و مدرسان دانشگاه پیام‌ نور مرکز ایلام‌ بودند. در این پژوهش ۲۰ متغیّر مؤثر بر ایجاد و توسعه شرکت‌‌های کوچک و متوسط (SMEs) در روستاها شناسایی شدند که پس از به‌کار بردن تحلیل عاملی، برای تعیین تعداد عوامل از ملاک کیسر استفاده شد. برپایه این ملاک، ۴ عامل (تأمین مالی و نهاده‌‌های تولیدی، حمایتی و ترغیبی، آموزشی و مهارتی و عوامل فرهنگی و اجتماعی) دارای ارزش ویژه بالای ۱ شناسایی و به‌عنوان عوامل قابل استخراج تعیین شدند. با توجه به شاخص‌‌های آماری با استفاده از روش تحلیل عوامل اصلی، این ۴ عامل در‌مجموع ۷۵۳۱/۰ درصد از واریانس کل متغیّرها را توانستند تبیین کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.