مقاله بهینهسازی ترکیب سرویسهای ابری با آگاهی از کیفیت سرویس با استفاده از الگوریتم جستجوی موجودات زنده همبسته
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بهینهسازی ترکیب سرویسهای ابری با آگاهی از کیفیت سرویس با استفاده از الگوریتم جستجوی موجودات زنده همبسته دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهینهسازی ترکیب سرویسهای ابری با آگاهی از کیفیت سرویس با استفاده از الگوریتم جستجوی موجودات زنده همبسته کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینهسازی ترکیب سرویسهای ابری با آگاهی از کیفیت سرویس با استفاده از الگوریتم جستجوی موجودات زنده همبسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بهینهسازی ترکیب سرویسهای ابری با آگاهی از کیفیت سرویس با استفاده از الگوریتم جستجوی موجودات زنده همبسته :
تعداد صفحات :۱۷
امروزه سیستمهای سرویسگرا با توجه به امکان استفاده در محیطهای توزیع شده ناهمگون و عدم وابستگی به فناوری خاص، و نیز وجود سیستمهای مقیاس وسیع پویا با نیازهای متغیر، بسیار مورد توجه قرار گرفتهاند. سرویسهای ابر نیز یکی از روشهای پیادهسازی مفهوم سرویسگرایی است. افزایش تمایل کاربران به استفاده از رایانش ابری، فروشندگان سرویسهای وب را به تولید سرویسهایی با ویژگیهای غیرعملکردی (کیفیت سرویس) متفاوت، تشویق میکند. نیازهای کاربران در اغلب اوقات توسط سرویسهای تکی موجود رفع نمیگردد و بایستی با ترکیب تعدادی از سرویسها به سرویس مورد نظر دست یافت. تعداد ارائه دهندگان سرویس روز به روز در حال افزایش است و به موازات آن، برای یک درخواست، چندین سرویس با عملکرد یکسان و با ویژگیهای غیرعملکردی متفاوت پیشنهاد میشود، که این باعث می-شود مساله ترکیب سرویس کاملا پیچیده شده و جزو مسائل Np-Hard محسوب شود. بنابراین افزایش کیفیت سرویسهای مرکب چالشی بزرگ میباشد و از آنجایی که کیفیت سرویسهای مرکب ابری نتیجه شده از کارهای پیشین هنوز قابل افزایش میباشد، لذا در این تحقیق سعی شده است با استفاده از الگوریتم جستجوی موجودات زنده همبسته، کیفیت سرویسهای مرکب ابری را افزایش داد. تمامی شبیه-سازیها در محیط متلب اجرا شده و نتایج آنها با الگوریتمهای ژنتیک، ازدحام ذرات و کلونی مورچگان مقایسه شده که نشان میدهد روش پیشنهادی از نظر کیفیت جوابها، پایداری و مقیاسپذیری، برتری قابل توجهی نسبت به سایر الگوریتمها دارد، همچنین دارای ۱۳% بهبود نسبت به سایر روشهای مورد مقایسه میباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.