مقاله سطحبندی محلات حاشیهنشین بر اساس شاخصهای کالبدی – اقتصادی فقر شهری (نمونه موردی: حاشیه نشینان شمال شهر تبریز)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله سطحبندی محلات حاشیهنشین بر اساس شاخصهای کالبدی – اقتصادی فقر شهری (نمونه موردی: حاشیه نشینان شمال شهر تبریز) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله سطحبندی محلات حاشیهنشین بر اساس شاخصهای کالبدی – اقتصادی فقر شهری (نمونه موردی: حاشیه نشینان شمال شهر تبریز) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سطحبندی محلات حاشیهنشین بر اساس شاخصهای کالبدی – اقتصادی فقر شهری (نمونه موردی: حاشیه نشینان شمال شهر تبریز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله سطحبندی محلات حاشیهنشین بر اساس شاخصهای کالبدی – اقتصادی فقر شهری (نمونه موردی: حاشیه نشینان شمال شهر تبریز) :
تعداد صفحات :۲۴
از ویژگیهای شهرهای جهان سوم عدم تعادل و تمرکز شدید در شهرنشینی است. از اینرو در این شهرها همواره تعداد محدودی از محلهها در رفاه و آسایش بوده و در نقطهی متقابل، پارهای از ساکنین در مناطق شهری از رفاه و آسایش قابل قبولی برخوردار نیستند. محلات حاشیهنشین از جمله محلات فقیرنشین جامعه محسوب میشوند. هدف این تحقیق بررسی شاخصهای کالبدی- اقتصادی فقر شهری و همچنین سطحبندی فقر در محلات حاشیه نشین شمال شهر تبریز میباشد. روش تحقیق کاربردی از نوع توصیفی- تحلیلی و تطبیقی است. در این تحقیق ابتدا شاخصهای کالبدی و اقتصادی انتخاب شده بر اساس رویکرد تحلیلی سلسه مراتبی (AHP) وزندهی شده است. بر اساس مدل AHP بیشترین وزن برای بیکاری ۰.۲ و کمترین وزن به بعد خانوار ۰.۰۹ اختصاص داده شده است. همچنین برای رتبهبندی محلات حاشیه نشین از نظر فقر شهری از دو ابزار تصمیمگیری چند معیاری؛ VIKOR و TOPSIS استفاده گردیده است. یافتههای پژوهش بر اساس مدل Vikor نشان میدهد که محلهی سیلاب با مقدار ویکور ۰ در رتبهی ۱ قرار دارد، یعنی فقر در این محله نسبت به محلات دیگر مورد مطالعه قرار گرفته بیشتر است. همچنین در این رتبهبندی کوی بهشتی در رتبه ی ۴ قرار دارد، یعنی نسبت به سایر محلات مورد مطالعه قرار گرفته دارای وضعیت مطلوبتری از نظر فقر میباشد. مقدار ویکور برای این محله برابر ۱ میباشد. مدل TOPSIS هم نتایجی شبیه مدل ویکور نشان میدهد. مقدار تاپسیس برای محلهی سیلاب برابر با ۰.۰۹۵۴ و برای کوی بهشتی برابر با ۰.۰۰۱۸ میباشد. نتایج همچنین نشان میدهد که اکثر بلوکهای این محلات (در حدود دو سوم آنها) در وضعیت نامطلوبی قرار دارند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.