مقاله بررسی ‌ارتباط ‌ویژگی¬های ‌فیزیکی و شیمیایی خاک با شادابی‌گون? تاغ در تاغ¬زارهای طبیعی و دست‌کاشت (مطالع? موردی: دشت حسین¬آباد، استان خراسان جنوبی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی ‌ارتباط ‌ویژگی¬های ‌فیزیکی و شیمیایی خاک با شادابی‌گون? تاغ در تاغ¬زارهای طبیعی و دست‌کاشت (مطالع? موردی: دشت حسین¬آباد، استان خراسان جنوبی) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ‌ارتباط ‌ویژگی¬های ‌فیزیکی و شیمیایی خاک با شادابی‌گون? تاغ در تاغ¬زارهای طبیعی و دست‌کاشت (مطالع? موردی: دشت حسین¬آباد، استان خراسان جنوبی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ‌ارتباط ‌ویژگی¬های ‌فیزیکی و شیمیایی خاک با شادابی‌گون? تاغ در تاغ¬زارهای طبیعی و دست‌کاشت (مطالع? موردی: دشت حسین¬آباد، استان خراسان جنوبی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ‌ارتباط ‌ویژگی¬های ‌فیزیکی و شیمیایی خاک با شادابی‌گون? تاغ در تاغ¬زارهای طبیعی و دست‌کاشت (مطالع? موردی: دشت حسین¬آباد، استان خراسان جنوبی) :

تعداد صفحات :۱۸

هدف این تحقیق بررسی وجود ارتباط بین شادابی گون تاغ و خصوصیات فیزیکی وشیمیایی خاک و مقایس آن در رویشگاه‌های طبیعی و دست‌کاشت تاغ است. پس از بازدید صحرایی، دو منطقه شامل توده‌های تاغ طبیعی و دست‌کاشت (مساحت هر منطقه حدود ۲۰۰ هکتار) در مجاورت یکدیگر انتخاب شد. در هر منطقه به‌طور تصادفی و با روش ترانسکت از خاک و پوشش گیاهی نمونه‌برداری شد، به‌نحوی‌که در هر منطقه پنج ترانسکت با طول ۶۰ متر پیاده شد. بر روی هر ترانسکت به فاصل هر ۱۰ متر، یک پروفیل به عمق ۵۰ سانتی‌متر حفر و از دو عمق ۱۰ -۰ و ۵۰-۱۰ سانتی‌متر نمونه‌‌برداری انجام گرفت و در مجموع ۱۲۰ نمونه‌ خاک برداشت شد. همچنین در هر نقطه، درج شادابی نزدیک‌ترین درختچ تاغ به ترانسکت، بررسی شد. خصوصیات فیزیکی و شیمیایی نمونه‌های خاک شامل بافت، وزن مخصوص ظاهری، رطوبت، ماد آلی، کربن آلی، ازت کل، پتاسیم، آهک، سدیم، EC و pH در آزمایشگاه اندازه‌گیری شد. نتایج تجزیه و تحلیل مؤلفه‌های اصلی نشان داد که بین شادابی گون تاغ و مقدار ماد آلی، کربن آلی، ازت کل و رطوبت خاک ارتباط معنی‌داری وجود دارد و این ارتباط در افق سطحی خاک محسوس‌تر است. از طرف دیگر، بین مقدار سدیم، پتاسیم و شوری با شادابی درختچه‌های تاغ رابط معکوس وجود دارد، ولی این رابطه معنی‌دار نیست. ارتباط بین مقدار آهک، pH و وزن مخصوص ظاهری با شادابی گون تاغ نیز معنی‌دار نیست. نتایج این تحقیق نشان داد که خواص شیمیایی و فیزیکی خاک به‌ویژه ویژگی‌های حاصلخیزی آن از مهم‌ترین شاخص‌های مؤثر در شادابی گون تاغ است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.