مقاله اثر مونه‌بندی روی تصاویر ماهواره‌ای قبل از نمونه‌برداری خوشه‌ای در افزایش دقت برآورد مشخصات کمی جنگل‌ (مطالع? موردی: باینگان، کرمانشاه)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر مونه‌بندی روی تصاویر ماهواره‌ای قبل از نمونه‌برداری خوشه‌ای در افزایش دقت برآورد مشخصات کمی جنگل‌ (مطالع? موردی: باینگان، کرمانشاه) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر مونه‌بندی روی تصاویر ماهواره‌ای قبل از نمونه‌برداری خوشه‌ای در افزایش دقت برآورد مشخصات کمی جنگل‌ (مطالع? موردی: باینگان، کرمانشاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مونه‌بندی روی تصاویر ماهواره‌ای قبل از نمونه‌برداری خوشه‌ای در افزایش دقت برآورد مشخصات کمی جنگل‌ (مطالع? موردی: باینگان، کرمانشاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر مونه‌بندی روی تصاویر ماهواره‌ای قبل از نمونه‌برداری خوشه‌ای در افزایش دقت برآورد مشخصات کمی جنگل‌ (مطالع? موردی: باینگان، کرمانشاه) :

تعداد صفحات :۱۸

در تحقیق حاضر از مونه‌بندی قبل از نمونه‌برداری خوشه‌ای برای برآورد مشخصات کمی جنگل‌های بلوط در بخش باینگان کرمانشاه استفاده شد. ابتدا مونه‌بندی روی تصاویر ماهوار لندست ۸ انجام گرفت و منطقه به چهار مونه از نظر NDVI تقسیم شد. تعداد نمون مورد نیاز برای کل جنگل، با نمونه‌برداری اولیه و براساس دقت محاسبه و با توجه به ناهمگنی بین مونه‌ها تقسیم شد. در مجموع ۳۴ خوش پنج‌نمونه‌ای شامل ۱۷۰ قطعه‌ نمون ۹۰×90 متر در سطح ۳۰ هزار هکتار از جنگل به‌صورت تصادفی برداشت شد. نتایج محاسبات با مونه‌بندی نشان داد که تراکم جنگل‌های منطق مورد مطالعه ۴۹/۱۴۹ پایه، تاج‌پوشش ۶۲/۱۳۶۷ متر مربع (۶۷/۱۳ درصد) و سطح مقطع ۲۱/۳ متر مربع در هکتار با اشتباه نمونه‌برداری به‌ترتیب ۷۴/۱، ۶۵/۲ و ۱۴/۳ درصد است. اما در حالت بدون مونه‌بندی تراکم، تاج‌پوشش و سطح مقطع در هکتار جنگل به‌ترتیب ۸/۲۲۱، ۵/۲۰۱۳ و ۷۷/۴ با اشتباه نمونه‌برداری به‌ترتیب ۱۱/۹، ۱۴/۹ و ۳۳/۹ درصد بود. بنابراین اشتباه نمونه‌برداری با مونه‌بندی بسیار کمتر از روش خوشه‌ای بدون مونه‌بندی بود، اگرچه برآوردهای انجام‌گرفته از مشخصات کمی جنگل نیز کمتر بودند. این تفاوت به‌واسط نقش زیاد مونه نخست در محاسب میانگین جنگل بوده که مساحت (وزن) زیاد اما تراکم و تاج‌پوشش کم داشته است. مونه‌بندی قبل از نمونه‌برداری تعداد نمون مورد نیاز برای رسیدن به خطای ۱۰ درصد را ۸۰-۶۶ درصد کاهش داد. بر این اساس و با توجه به ناهمگنی موجود در ترکیب، تراکم و پوشش جنگل‌های غرب کشور، می­توان گفت استفاده از مونه‌بندی قبل از نمونه‌برداری موجب افزایش دقت شده و در کارهای اجرایی نیز قابل توصیه است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.