مقاله بررسی نوع و مقدار بهره¬برداری از منابع جنگلی توسط ساکنان روستاهای مجاور جنگل (مطالعه موردی: منطقه هزارجریب- استان مازندران)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی نوع و مقدار بهره¬برداری از منابع جنگلی توسط ساکنان روستاهای مجاور جنگل (مطالعه موردی: منطقه هزارجریب- استان مازندران) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی نوع و مقدار بهره¬برداری از منابع جنگلی توسط ساکنان روستاهای مجاور جنگل (مطالعه موردی: منطقه هزارجریب- استان مازندران) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نوع و مقدار بهره¬برداری از منابع جنگلی توسط ساکنان روستاهای مجاور جنگل (مطالعه موردی: منطقه هزارجریب- استان مازندران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی نوع و مقدار بهره¬برداری از منابع جنگلی توسط ساکنان روستاهای مجاور جنگل (مطالعه موردی: منطقه هزارجریب- استان مازندران) :
تعداد صفحات :۱۷
تحقیق حاضر با هدف شناخت نوع و مقدار بهرهبرداری از تولیدات چوبی و غیرچوبی جنگل توسط اهالی سه روستای وزوار، اوارد و آغوزدره از روستاهای منطقه هزارجریب بهشهر در استان مازندران طراحی شد. جامعه آماری این تحقیق سرپرستان خانوارهای سه روستای یادشده بودند که ۱۵۰ نفر از آنان بهعنوان نمونه بررسی شدند. از طریق پرسشنامه و مصاحبه حضوری، اطلاعات مورد نیاز جمعآوری شد. روایی محتوایی پرسشنامه با کسب نظر متخصصان، و پایایی آن بر اساس ضریب آلفای کرونباخ (۶۳/۰) بهدست آمد. یافتهها نشان داد که پاسخگویان مقدار کل بهرهبرداری از جنگل را در حد متوسط ارزیابی کردند. نتایج حاصل از رگرسیون چندمتغیره حاکی از آن است که مردم بومی و حاشیهنشین جنگل اغلب از چوب درختان و درختچههای جنگلی برای ساختوساز و نیز تأمین سوخت (۶/۷۶ درصد) بهره گرفتهاند. همچنین جوامع روستایی مورد بررسی از دیگر محصولات غیرچوبی جنگل بهمقدار زیادی بهمنظور تأمین مواد غذایی، تعلیف دام و مصارف دارویی استفاده کردهاند. در مقاله حاضر با توجه به نتایح بهدستآمده، پیشنهادهایی بیان شده است که از مهمترین آنها میتوان به تأمین سوخت فسیلی مورد نیاز روستاییان، بهینه کردن بهرهبرداری از محصولات فرعی جنگل و ایجاد اشتغال در منطقه مورد بررسی اشاره کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.