مقاله بررسی مقدار زیتوده و ارتباط آن با عوامل فیزیوگرافی و خاک در جنگل‌های شاخه‌زاد بلوط (مطالع? موردی جنگل¬های منطق? اندبیل خلخال)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی مقدار زیتوده و ارتباط آن با عوامل فیزیوگرافی و خاک در جنگل‌های شاخه‌زاد بلوط (مطالع? موردی جنگل¬های منطق? اندبیل خلخال) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقدار زیتوده و ارتباط آن با عوامل فیزیوگرافی و خاک در جنگل‌های شاخه‌زاد بلوط (مطالع? موردی جنگل¬های منطق? اندبیل خلخال)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقدار زیتوده و ارتباط آن با عوامل فیزیوگرافی و خاک در جنگل‌های شاخه‌زاد بلوط (مطالع? موردی جنگل¬های منطق? اندبیل خلخال)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقدار زیتوده و ارتباط آن با عوامل فیزیوگرافی و خاک در جنگل‌های شاخه‌زاد بلوط (مطالع? موردی جنگل¬های منطق? اندبیل خلخال) :

تعداد صفحات :۱۸

به‌منظور بررسی مقدار زیتوده در جنگل‌های شاخه‌زاد بلوط، پژوهشی در منطق جنگلی شاخه‌زاد اوری در شمال شرقی خلخال در مساحتی حدود ۲۷۸ هکتار به انجام رسید. پس از تلفیق نقشه‌های شیب، جهت، ارتفاع و تراکم تاج پوشش، تعداد واحدهای همگن و مساحت آن‌ها تعیین شد. ۶۳ جست‌گروه اوری با توجه به شرایط محیطی و تیپولوژی توده به‌عنوان نمونه انتخاب و برداشت شد. پس از کف‌بر کردن نمونه‌ها، ریشه‌ها نیز جمع‌آوری شدند. وزن تر اندام‌ها به‌طور جداگانه توزین و برای تعیین وزن خشک و زیتوده، اندام‌ها به کور چوب‌خشک‌کنی منتقل شدند. برای محاسب وزن لاشریزه از زیر پایه‌های برداشت‌شده در سطحی معادل ۴۰۰ سانتی‌متر مربع لاشریزه‌های موجود جمع‌آوری و وزن شدند. برای تعیین ویژگی‌های خاک و بررسی ارتباط آن با مقدار بیوماس، نمونه‌هایی از عمق ۰ تا ۱۰ و ۱۰ تا ۳۰ سانتی‌متری تهیه شد. نتایج حاصل از بررسی‌ها نشان می‌دهد که بیوماس اندام‌های مختلف اوری در توده مورد بررسی در طول دور رشد (۱۴ سال) به‌طور متوسط ۴/۲۳ تن در هکتار بوده که از این مقدار ۲/۶۵ درصد در اندام‌های هوایی، ۲/۲۹ درصد در اندام‌های زیرزمینی و ۶/۵ درصد مربوط به لاشریزه است.نتایج نشان می‌دهد که سطح مقطع و قطر برابر سینه با ضریب همبستگی ۷۷/۰ و ۶۵/۰ بیشترین همبستگی را با بیوماس اندام هوایی دارند. همچنین از بین شرایط محیطی رویشگاه، ارتفاع از سطح دریا و درصد تراکم تاج پوشش رابط معنی‌داری با مقدار بیوماس دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.