مقاله تحلیل رابطه عوامل محیطی با درصد همزیستی و فراوانی اسپور قارچهای میکوریزی همزیست با درختان بادام در جنگلهای زاگرس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تحلیل رابطه عوامل محیطی با درصد همزیستی و فراوانی اسپور قارچهای میکوریزی همزیست با درختان بادام در جنگلهای زاگرس دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تحلیل رابطه عوامل محیطی با درصد همزیستی و فراوانی اسپور قارچهای میکوریزی همزیست با درختان بادام در جنگلهای زاگرس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل رابطه عوامل محیطی با درصد همزیستی و فراوانی اسپور قارچهای میکوریزی همزیست با درختان بادام در جنگلهای زاگرس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تحلیل رابطه عوامل محیطی با درصد همزیستی و فراوانی اسپور قارچهای میکوریزی همزیست با درختان بادام در جنگلهای زاگرس :
تعداد صفحات :۲۱
این تحقیق با هدف تحلیل رابطه عوامل محیطی با درصد همزیستی و فراوانی اسپور قارچهای میکوریزی همزیست با درختان بادام اجرا شد. برای این منظور در منطقه مله روته در شهرستان درهشهر استان ایلام، درختان بادام به صورت تصادفی انتخاب و از ریزوسفر آنها نمونههایی از خاک و ریشه از عمق۳۰-۰ سانتیمتری تهیه شد. نتایج نشان داد که در این رویشگاه هفت گونه قارچ میکوریزی آربسکولار شامل Glomus fasciculatum،G. intraradices ، G. mosseae،G. claroideum ،G. drummondi ، G. caledonium و Gigaspora gigantea با درختان بادام همزیستی دارند. براساس اطلاعات حضور و عدم حضور و با استفاده از تحلیل دوطرفه گونههای شاخص (TWINSPAN) دو گروه تفکیک شدند که گونههای G. fasciculatum و G. caledonium در گروه اول و گونههای G. mosseae، G. drummondi و Gi. giganteaدر گروه دوم، بیشترین مقادیر ارزش شاخص را به خود اختصاص دادند. همچنین در طول محورهای DCA (تجزیه و تحلیل تطبیقی غیرجهتدار) نیز دو گروه قارچ تشکیل شد. گروه اول بیانگر گرادیان رس و جرم مخصوص ظاهری بوده، درحالیکه گروه دوم نشاندهنده گرادیان درصد شن، ماده آلی، نیتروژن کل، عمق لاشبرگ و منیزیم بود. نتایج همچنین نشان داد که درصد کلنیزاسیون ریشه و فراوانی اسپور با نیتروژن کل، ماده آلی، پتاسیم، عمق لاشبرگ و ارتفاع درخت همبستگی مثبت، و با درصد سیلت، فسفر و جرم مخصوص ظاهری همبستگی منفی داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.