مقاله بررسی قابلیت برخی شاخص¬های بافتی حاصل از عکس¬های هوایی در تهی? نقش? انبوهی جنگل (مطالع? موردی: خرم¬آباد لرستان)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی قابلیت برخی شاخص¬های بافتی حاصل از عکس¬های هوایی در تهی? نقش? انبوهی جنگل (مطالع? موردی: خرم¬آباد لرستان) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی قابلیت برخی شاخص¬های بافتی حاصل از عکس¬های هوایی در تهی? نقش? انبوهی جنگل (مطالع? موردی: خرم¬آباد لرستان) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی قابلیت برخی شاخص¬های بافتی حاصل از عکس¬های هوایی در تهی? نقش? انبوهی جنگل (مطالع? موردی: خرم¬آباد لرستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی قابلیت برخی شاخص¬های بافتی حاصل از عکس¬های هوایی در تهی? نقش? انبوهی جنگل (مطالع? موردی: خرم¬آباد لرستان) :
تعداد صفحات :۱۸
استخراج شاخصهای بافتی از عکسهای هوایی سیاه و سفید ممکن و در کسب اطلاعات، مناسب است. این تحقیق با هدف تهی نقش انبوهی جنگل بر اساس عکسهای هوایی و با استفاده از شاخصهای بافتی در سامان عرفی تاف در استان لرستان اجرا شد. چهار ۴ قطعه عکس هوایی ۱:۴۰۰۰۰ که با انداز تفکیک مکانی ۵۶/۰ متر اسکن شده بود دریافت شد و با استفاده از مشخصات دوربین، علائم حاشیهای، مدل رقومی ارتفاع و نقاط کنترل زمینی مورد تصحیح هندسی ارتو قرار گرفت. شاخصهای بافتی شامل انحراف معیار، میانگین و تباین در ابعاد مختلف ماتریس هموقوعی از تصویر استخراج شدند. عملکرد ماتریس بر روی تصویر با تغییر ابعاد در شاخصهای مختلف بررسی شد و طبقهبندی تراکم تاجپوشش جنگل روی عکس اصلی و تصاویر بافتی مختلف صورت گرفت. انتخاب مناسبترین شاخص و ابعاد ماتریس هموقوعی با استفاده از بررسی نتایج صحت حاصل از طبقهبندی با خوارزمیک حداکثر تشابه انجام گرفت. نتایج این تحقیق بیانگر برتری تصاویر شاخصهای بافتی نسبت به عکس اصلی از لحاظ صحت طبقهبندی تراکم تاجپوشش است. در بین شاخصها، بهترین نتایج مربوط به طبقهبندی با شاخص میانگین با ابعاد ماتریس هموقوعی ۱۳×13 بود. صحت کلی و ضریب کاپای نقش حاصل با استفاده از این شاخص، بهترتیب ۳۶/۶۱ درصد و ۴۸/۰ بهدست آمد. نتایج این تحقیق نشان داد که با کمک گرفتن از شاخصهای بافتی میتوان صحت استخراج اطلاعات از عکسهای هوایی سیاه و سفید را افزایش داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.