مقاله ارتقای جوانه‌زنی بذر و رشد اولی? گیاهچه‌های کلخونگ (Pistacia khinjuk) با استفاده از تیمارهای شیمیایی و فیزیکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارتقای جوانه‌زنی بذر و رشد اولی? گیاهچه‌های کلخونگ (Pistacia khinjuk) با استفاده از تیمارهای شیمیایی و فیزیکی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتقای جوانه‌زنی بذر و رشد اولی? گیاهچه‌های کلخونگ (Pistacia khinjuk) با استفاده از تیمارهای شیمیایی و فیزیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتقای جوانه‌زنی بذر و رشد اولی? گیاهچه‌های کلخونگ (Pistacia khinjuk) با استفاده از تیمارهای شیمیایی و فیزیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتقای جوانه‌زنی بذر و رشد اولی? گیاهچه‌های کلخونگ (Pistacia khinjuk) با استفاده از تیمارهای شیمیایی و فیزیکی :

تعداد صفحات :۱۷

کلخونگ (Pistacia khinjuk)، از تیره پسته‌سانان یکی از گونه‌های جنگلی مهم است. به‌منظور شکستن خواب بذر، و افزایش درصد و سرعت جوانه‌زنی آن و همچنین رشد اولی گیاهچ کلخونگ، آزمایشی به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی در سه تکرار با چهار فاکتور شامل: خراش‌دهی در دو سطح (بدون خراش‌دهی و تیمار با اسید سولفوریک ۹۸ درصد)، سرمادهی در سه سطح (بدون تیمار سرمایی، سرمادهی مرطوب در ۴ درج سانتی‌گراد و سرمادهی خشک در ۲۰- درج ‌سانتی‌گراد)، نیترات پتاسیم در سه سطح (صفر، ۱ و ۲ درصد) و اسید جیبرلیک در دو سطح (صفر و ۲۰۰ پی‌پی‌ام) انجام گرفت. ارزیابی اولی شاخص‌های جوانه‌زنی و رشد اولیه گیاهچه‌ها نشان داد اثرهای توأم سه تیمار خراش‌دهی بذور با اسید سولفوریک ۹۸ درصد، سرمادهی مرطوب و اسید جیبرلیک ۲۰۰ پی‌پی‌ام بیشترین تأثیر را در شکستن خواب بذر و افزایش درصد و سرعت جوانه‌زنی بذور کلخونگ و همچنین رشد اولیه گیاهچه ‌ها دارند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.