مقاله تغییرات فعالیت آنزیم¬های دهیدروژناز و اوره¬آز و برخی ویژگی¬های شیمیایی خاک در مراحل مختلف تحولی توده جنگلی راش (مطالعه موردی: جنگل¬ رزه در غرب استان گیلان)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تغییرات فعالیت آنزیم¬های دهیدروژناز و اوره¬آز و برخی ویژگی¬های شیمیایی خاک در مراحل مختلف تحولی توده جنگلی راش (مطالعه موردی: جنگل¬ رزه در غرب استان گیلان) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات فعالیت آنزیم¬های دهیدروژناز و اوره¬آز و برخی ویژگی¬های شیمیایی خاک در مراحل مختلف تحولی توده جنگلی راش (مطالعه موردی: جنگل¬ رزه در غرب استان گیلان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات فعالیت آنزیم¬های دهیدروژناز و اوره¬آز و برخی ویژگی¬های شیمیایی خاک در مراحل مختلف تحولی توده جنگلی راش (مطالعه موردی: جنگل¬ رزه در غرب استان گیلان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات فعالیت آنزیم¬های دهیدروژناز و اوره¬آز و برخی ویژگی¬های شیمیایی خاک در مراحل مختلف تحولی توده جنگلی راش (مطالعه موردی: جنگل¬ رزه در غرب استان گیلان) :

تعداد صفحات :۱۸

مراحل تحولی در جنگل‌های بکر و بدون دخالت انسان در چرخه‌های زمانی متفاوت صورت می‌گیرد و سه مرحله، ابتدایی (initial)، بلوغ (optimal) و پوسیدگی (decay) را شامل می‌شود. در هر کدام از مراحل یاد‌شده، تحولاتی در جنگل مانند تغییرات شدت نور رسیده به کف جنگل روی می‌دهد که در نتیجه آن ویژگی‌های شیمیایی و فعالیت میکروارگانیسم‌های داخل خاک ممکن است تحت تأثیر قرار گیرد. این تحقیق به‌‌منظور بررسی تغییرات فعالیت آنزیم‌های دهیدروژناز و اوره‌آز و برخی ویژگی‌های شیمیایی خاک در مراحل مختلف تحولی توده جنگلی مدیریت‌نشده راش در حوزه شهرستان رضوانشهر انجام گرفت. نمونه‌برداری از خاک به‌طور تصادفی صورت گرفت. برای هر کدام از مراحل تحولی ذکر‌شده پنج نمونه، از دو عمق ۱۰-۰ و ۲۰-۱۰ سانتی‌متر گرفته‌شد و فعالیت این دو آنزیم با استفاده از واکنش با سوبسترا، توسط اسپکتروفتومتر سنجش شد. از میان ویژگی‌های شیمیایی، pH، عناصر تغذیه‌ای نیتروژن، فسفر و پتاسیم و همچنین ماده‌ آلی خاک اندازه‌گیری شد. بر پایه نتایج pH و آنزیم‌های دهیدروژناز و اوره‌آز در مراحل مختلف تحولی اختلاف معنا‌دار داشتند و فعالیت آنزیم‌های یاد‌شده در مرحله پوسیدگی بیشتر از مراحل تحولی دیگر است. بر این اساس می‌توان عنوان کرد مرحله پوسیدگی شرایط مساعدتری نسبت به دو مرحله تحولی دیگر از نظر فعالیت میکروارگانیسمی داشته است. این تحقیق همچنین نشان داد فعالیت آنزیم‌های خاک شاخص مناسب‌تری برای بیان اختلافات بین مراحل مختلف تحولی جنگل است، اما ویژگی‌های شیمیایی خاک ممکن است در تحلیل نتایج به‌دست‌آمده از آنزیم‌ها بسیار مؤثر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.