مقاله بررسی تغییرات کمی ساختار توده های جنگلی به کمک آماربرداری صد در صد (بررسی موردی: بخش گرازبن جنگل خیرود نوشهر)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تغییرات کمی ساختار توده های جنگلی به کمک آماربرداری صد در صد (بررسی موردی: بخش گرازبن جنگل خیرود نوشهر) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات کمی ساختار توده های جنگلی به کمک آماربرداری صد در صد (بررسی موردی: بخش گرازبن جنگل خیرود نوشهر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات کمی ساختار توده های جنگلی به کمک آماربرداری صد در صد (بررسی موردی: بخش گرازبن جنگل خیرود نوشهر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات کمی ساختار توده های جنگلی به کمک آماربرداری صد در صد (بررسی موردی: بخش گرازبن جنگل خیرود نوشهر) :

تعداد صفحات :۲۲

با بررسی ساختار جنگل نه‌تنها وضعیت جنگل از نظر ترکیب گونه‌ای، نحو آشکوب‌بندی و مراحل توالی مشخص می‌شود، بلکه می‌توان آیند جنگل را از نظر رویش، تغییرات تنوع گونه‌ای، تاج‌پوشش و سطح مقطع پیش‌بینی کرد. هدف این تحقیق بررسی کمّی‌سازی ساختار توده و پویایی توده‌های جنگلی با استفاده از روش مثلث ساختار است. این بررسی در سطح حدود ۱۵۰ هکتار واقع در پارسل‌های ۳۰۵، ۳۰۶، ۳۰۹، ۳۱۰ و ۳۱۱ در بخش گرازبن جنگل خیرود دانشکد منابع طبیعی دانشگاه تهران انجام گرفت. برای این منظور از دو دور آماربرداری صددرصد استفاده شد. سپس تعداد و حجم سرپا در هر طبق قطری به‌دست آمد. نتایج این بررسی نشان داد تغییرات تعداد و حجم کل گونه‌های موجود در هر پارسل، شامل گونه راش، ممرز و پلت در طی ده سال فاصل زمانی بین دو دوره آماربرداری با استفاده از آزمونt جفتی معنی‌دار نیست. با توجه به کند بودن تغییرات می‌توان نتیجه‌گیری کرد که یک دوره ده‌ساله زمان مناسبی برای بررسی مشخصه‌های در نظر گرفته‌شده در این تحقیق نیست و لازم است نسبت به پایش تغییرات با تجدید آماربرداری در دوره‌های ده‌سال متوالی اقدام شود. بنابراین پیشنهاد می‌شود استفاده از روش‌های پایش و کنترل ساختار جنگل به‌همراه دخالت‌های مدیریتی در طی زمان به‌عنوان راه حلی برای افزایش کمیت و کیفیت توده‌های جنگلی در تفکر جنگل‌شناسی همگام با طبیعت در نظر گرفته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.