مقاله اثر بقایای گیاهی بر شاخص‌های میکروبی خاک و برخی خصوصیات رشدی گیاه جو در سطوح مختلف شوری


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر بقایای گیاهی بر شاخص‌های میکروبی خاک و برخی خصوصیات رشدی گیاه جو در سطوح مختلف شوری دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر بقایای گیاهی بر شاخص‌های میکروبی خاک و برخی خصوصیات رشدی گیاه جو در سطوح مختلف شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر بقایای گیاهی بر شاخص‌های میکروبی خاک و برخی خصوصیات رشدی گیاه جو در سطوح مختلف شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر بقایای گیاهی بر شاخص‌های میکروبی خاک و برخی خصوصیات رشدی گیاه جو در سطوح مختلف شوری :

تعداد صفحات :۲۶

به منظور بررسی اثر بقایای گیاهی بر روی برخی شاخص­­های میکروبی خاک از جمله کربن، فسفر و نیتروژن بیوماس میکروبی و خصوصیات رشدی گیاه جو در خاک شور، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی با ۳ تکرار در دانشگاه شهید چمران اهواز انجام گرفت. تیمارهای آزمایش شامل دو نوع بقایای گیاهی (کاه وکلش گندم و یونجه) در دو سطح ( ۰ و۵۰ تن در هکتار) و در سه سطح شوری (۲ ، ۴ ، ۸ دسی­زیمنس بر متر) در کشت گیاه جو به مدت ۸ هفته در گلخانه انجام شد. شاخص­های میکروبی شامل C ،N و P زیست توده میکروبی، نسبت C/P و C/N میکروبی خاک و برخی فاکتورهای رشدی گیاه جو شامل طول ساقه ، میزان کلروفیل، وزن خشک ساقه و ریشه، سطح برگ و برخی عناصر غذایی در گیاه اندازه­گیری شدند؛ نتایج این آزمایش نشان داد که شوری باعث کاهش رشد گیاه جو و برخی شاخص­های میکروبی در خاک گردید. افزودن مقدار ۵۰ تن در هکتار بقایای یونجه، اثر معنی­دار بر شاخص سطح برگ، ارتفاع گیاه، وزن خشک و میزان کلروفیل در سطوح مختلف شوری داشت. خاک­های حاوی بقایای یونجه حداکثر کربن، نیتروژن و فسفر زیست توده را داشتند و پس از آن بیشترین اثر در خاک تیمار شده با بقایای گندم دیده شد. به­طور خلاصه، نتایج این تحقیق نشان داد که افزایش هر گونه بقایای گیاهی سبب تحریک شدید فعالیت میکروبی و بهبود وضعیت توده زنده میکروبی و افزایش قابلیت دسترسی غذایی می­گردد که این بستگی به نوع و کیفیت بقایای گیاهی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.