مقاله تعداد سنین لاروی، میزان پرخوری و خصوصیات زیستی کفشدوزک Nephus arcuatus Kapur با تغذیه از شپشک آردآلود جنوب Nipaecoccus viridis (News.)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعداد سنین لاروی، میزان پرخوری و خصوصیات زیستی کفشدوزک Nephus arcuatus Kapur با تغذیه از شپشک آردآلود جنوب Nipaecoccus viridis (News.) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعداد سنین لاروی، میزان پرخوری و خصوصیات زیستی کفشدوزک Nephus arcuatus Kapur با تغذیه از شپشک آردآلود جنوب Nipaecoccus viridis (News.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعداد سنین لاروی، میزان پرخوری و خصوصیات زیستی کفشدوزک Nephus arcuatus Kapur با تغذیه از شپشک آردآلود جنوب Nipaecoccus viridis (News.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعداد سنین لاروی، میزان پرخوری و خصوصیات زیستی کفشدوزک Nephus arcuatus Kapur با تغذیه از شپشک آردآلود جنوب Nipaecoccus viridis (News.) :

تعداد صفحات :۲۲

کفشدوزک Nephus arcuatus Kapur، از شکارگرهای مهم شپشک آردآلود جنوب Nipaecoccus viridis (News.) در استان خوزستان می­باشد. در این پژوهش طول دوره رشدی مراحل پیش از بلوغ (تخم، لارو و شفیره)، بالغین نر و ماده‌ی کفشدوزک و میزان پرخوری لارو سن چهار، بالغین نر و ماده‌کفشدوزک از پوره سن یک شپشک و همچنین تعداد سنین لاروی بر اساس ثابت دایار در دمای ۱±30 درجه سلسیوس، رطوبت نسبی ۵±65درصدو دوره نوری به تاریکی ۱۰:۱۴ ساعت مورد بررسی قرار گرفت. با افزایش سن لاروی، عرض کپسول سر لارو سن یک تا لارو سن چهار از ۰۰۲/۰± 15/0 تا ۰۰۲/۰±33/0 میلی‌متر افزایش یافت. بر اساس نتایج به دست آمده، عرض کپسول سر N. arcuatusاز ثابت دایار پیروی می­کند، اما توصیف آن با معادله درجه دوم (۳۱۶/۲-­x 456/0 + x2040/0-=yln) دقیق­تر بود. میزان پرخوری لارو سن چهار، نر و ماده بالغ کفشدوزک به ترتیب ۴۵/۵±8/177، ۹۵/۲±7/58 و۴۲/۷±5/86 پوره سن یک در طی ۲۴ ساعت بود. طول دوره جنینی، لارو سن اول تا چهارم، پیش شفیره و شفیره به ترتیب ۰۲/۰±92/3، ۰۵/۰±17/2، ۰۳/۰±29/1، ۰۳/۰±52/1، ۰۵/۰±57/2، ۳/۰±05/1و ۱۲/۰±09/5 روز، طول عمر حشرات بالغ ماده و نر به ترتیب۳/۶ ±88/133 و ۲۹/۶± 08/86 روز و زادآوری ماده­ها به طور میانگین ۸/۳۷±43/660 تخم براورد گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.