مقاله بررسی پراکنش، فراوانی و اهمیت نسبی قارچ های بیماریزای طوقه و ریشه ماش در استان خوزستان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی پراکنش، فراوانی و اهمیت نسبی قارچ های بیماریزای طوقه و ریشه ماش در استان خوزستان دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی پراکنش، فراوانی و اهمیت نسبی قارچ های بیماریزای طوقه و ریشه ماش در استان خوزستان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پراکنش، فراوانی و اهمیت نسبی قارچ های بیماریزای طوقه و ریشه ماش در استان خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی پراکنش، فراوانی و اهمیت نسبی قارچ های بیماریزای طوقه و ریشه ماش در استان خوزستان :
تعداد صفحات :۲۴
گیاه ماش با نام علمی Vigna radiata (Wilczek) به دلیل دارا بودن پروتئین بالا، دوره کشت کوتاه و گرمادوست بودن از حبوبات مهم کشت شده در مناطق گرم و نیمهگرم جهان میباشد. در ایران این محصول در سطح وسیعی در خوزستان کشت شده و در مقایسه با سایر استانها از اهمیت بیشتری برخوردار است. از بیماریهای مهم این گیاه بیماریهای قارچی طوقه و ریشه است که در سراسر دنیا دارای اهمیت میباشد. در این تحقیق به بررسی و شناخت بیماریهای طوقه و ریشه ماش در استان خوزستان پرداخته شد و اهمیت، فراوانی و پراکنش این عوامل مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور در تابستان و پائیز سال ۱۳۸۹ و ۱۳۹۰ از مناطق عمده ماش کاری استان خوزستان شامل ملاثانی، دزفول، شوشتر، آبید، گتوند، رامهرمز و سوسنگرد ۷۸ نمونه جمعآوری شد و از نمونههای جمعآوری شده قارچهایFusariun solani ,Rhizoctonia solani و Macrophomina phaseolina جداسازی گردید. قارچهای فوق در اکثر مناطق استان مشاهده شد. بررسی آماری دادهها حاکی از آن بود که قارچ M. phaseolina با ۵۱/۷۰ درصد مهمترین عامل پژمردگی و خشکیدگی این گیاه در استان خوزستان میباشد و قارچهای R. solani با ۹۵/۱۷ درصد وF. solani با ۵۴/۱۱ درصد در درجه بعدی اهمیت قرار دارند. همچنین مشخص گردید که جدایههای قارچ M. phaseolina جداسازی شده از ماش از نظر حساسیت به کلرات به دو گروه حساس با ۳/۷۷ درصد و مقاوم با ۷/۲۲ درصد تقسیم میشوند. جدایههای حساس به کلرات دارای فنوتیپهای محدود و پروش بوده و جدایههای مقاوم به کلرات دارای فنوتیپ متراکم بود. بررسی آماری بیماریزایی فنوتیپهای مختلف ماکروفومینا نشان داد که جدایههای مقاوم به کلرات با فنوتیپ متراکم شدیدا بیماریزا بوده و پس از آن جدایههای حساس به کلرات با فنوتیپ پروش قرار داشتند و جدایههای حساس با فنوتیپ محدود از دو گروه دیگر کم آزارتر بودند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.