مقاله تاُثیرتوام شوری آب آبیاری و نیتروژن بر مقاومت، عملکرد وکارایی مصرف آب (WUE) انار


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاُثیرتوام شوری آب آبیاری و نیتروژن بر مقاومت، عملکرد وکارایی مصرف آب (WUE) انار دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاُثیرتوام شوری آب آبیاری و نیتروژن بر مقاومت، عملکرد وکارایی مصرف آب (WUE) انار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاُثیرتوام شوری آب آبیاری و نیتروژن بر مقاومت، عملکرد وکارایی مصرف آب (WUE) انار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاُثیرتوام شوری آب آبیاری و نیتروژن بر مقاومت، عملکرد وکارایی مصرف آب (WUE) انار :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده استفاده زیاد از آب­های زیرزمینی جهت آبیاری زمین­های کشاورزی باعث پایین رفتن سطح سفره­های آب زیر زمینی و نامطلوب شدن کیفیت آب برای آبیاری شده که نتیجه آن کاهش عملکرد محصولات کشاورزی و کاهش بهره­وری آب است. این مسئله در آبیاری باغات انار شهرستان ساوه که عمدتا از منابع آب زیر زمینی مشروب می­شوند نیز وجود دارد. به منظور بررسی تاُثیر شوری آب آبیاری و نیتروژن بر مقاومت، عملکرد و کارایی مصرف آب (WUE) در انار پژوهشی به صورت یک آزمایش اسپلیت پلات در قالب طرح پایه بلوک­های کامل تصادفی با ۱۵ تیمار و ۳ تکرار در شهرستان ساوه در سال ۱۳۸۹ به اجرا در آمد. تیمارهای آزمایش عبارت بودند از سطوح شوری آب آبیاری ( ۲، ۴، ۶، ۸ و ۱۰ dS/m ) که در کرت­های اصلی و سطوح نیتروژن (صفر، ۱۵۰ و ۳۰۰ گرم برای هر درخت) که در کرت­های فرعی قرار داده شدند. نتایج نشان داد که شوری آب آبیاری باعث کاهش عملکرد و کارایی مصرف آب و مصرف نیتروژن در شوری­های کمتر از ۴ (dS/m) باعث افزایش عملکرد و کارایی مصرف آب در انار شد تا شوری عصاره اشباع خاک ۶ (dS/m) عملکرد انار کاهش نیافت که به عنوان حد شوری آستانه برای انار در نظر گرفته شد ولی در شوری­های بالاتر، عملکرد کاهش یافت و میزان این کاهش ۸/۳ درصد به ازای هر واحد شوری بود. تاُثیر نیتروژن بر عملکرد، در شوری­های بالاتر از حد آستانه کاهنده بود و در شوری­های ۸ و ۱۰ (dS/m) باعث کاهش عملکرد گردید. میزان نسبی عملکرد انار در شوری­های مختلف توسط معادله ای برآورد و گزارش گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.