مقاله ارزیابی پتانسیل آلودگی و آنالیز حساسیت آب زیرزمینی در آبخوان خاتون‌آباد با استفاده از مدل دراستیک مبتنی بر GIS


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی پتانسیل آلودگی و آنالیز حساسیت آب زیرزمینی در آبخوان خاتون‌آباد با استفاده از مدل دراستیک مبتنی بر GIS دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی پتانسیل آلودگی و آنالیز حساسیت آب زیرزمینی در آبخوان خاتون‌آباد با استفاده از مدل دراستیک مبتنی بر GIS  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی پتانسیل آلودگی و آنالیز حساسیت آب زیرزمینی در آبخوان خاتون‌آباد با استفاده از مدل دراستیک مبتنی بر GIS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی پتانسیل آلودگی و آنالیز حساسیت آب زیرزمینی در آبخوان خاتون‌آباد با استفاده از مدل دراستیک مبتنی بر GIS :

تعداد صفحات :۱۷

منطقهموردمطالعه،دشت خاتون‌آباد در استان کرمان و ۴۰ کیلومتری شرق شهربابک می‌باشد. دراینتحقیق باتوجه به ویژگی‌های هیدرولوژیکی و هیدروژئولوژیکی آبخوان دشت خاتون‌‌آباد، آسیب‌پذیری این آبخوان در برابر عوامل آلاینده پهنه‌بندی شده است. به این منظور از مدل دراستیک و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) جهت پردازش و تجزیه و تحلیل کیفی آبخوان استفاده شده است. نام مدل دراستیک از حروف اول پارامترهای مؤثر در ارزیابی آلودگی سفره آب زیرزمینی گرفته شده است. این پارامترها شامل: عمق سطح ایستابی، شبکه تغذیه، جنس سفره، نوع خاک، شیب توپوگرافی، منطقه غیراشباع و هدایت هیدرولیکیاشباع می‌باشد که بصورت هفت لایه در نرم‌افزار Arc View تهیه شدند و با وزن‌دهی و رتبه‌بندی و تلفیق هفت لایه فوق، شاخص دراستیک برای کل منطقه بین ۹۱ تا ۱۵۵ برآورد گردید. در نهایت، با طبقه‌بندی نقشه شاخص دراستیک به چهار کلاس بدون ریسک، آسیب‌پذیری کم، آسیب‌پذیری متوسط و آسیب‌پذیری شدید، نقشه آسیب‌پذیری آبخوان نسبت به آلودگی تهیه گردید. جهت صحت‌سنجی مدل تهیه شده از یون نیترات استفاده شد. با انطباق نقاط غلظت نیترات بر روی نقشه شاخص دراستیک، مشخص گردید که هیچ یک از نقاطی که دارای نیترات بالا هستند در محدوده با استعداد آلودگی کم قرار نگرفته است که این می‌تواند دقت و صحت مدل را مورد تأیید قرار دهد. از نظر وسعت نیز حدود ۳۰ درصد از منطقه مورد مطالعه در محدوده آسیب‌پذیری کم و ۷۰ درصد باقیمانده در محدوده آسیب‌پذیری متوسط قرار می‌گیرد. محدوده آسیب‌پذیری متوسط در قسمت‌های وسیعی از شمال غربی، غرب و مرکز را در بر می‌گیرد و این قسمت‌ها برای جلوگیری از آلودگی آب‌زیرزمینی منطقه باید مراقبت و کنترل بیشتری شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.