مقاله رابطه‌ی مقایسه‌ی اجتماعی، الگوهای ارتباطی خانواده و سبک‌های تنظیم‌شناختی هیجان با کمرویی در دانشجویان


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله رابطه‌ی مقایسه‌ی اجتماعی، الگوهای ارتباطی خانواده و سبک‌های تنظیم‌شناختی هیجان با کمرویی در دانشجویان دارای ۳۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رابطه‌ی مقایسه‌ی اجتماعی، الگوهای ارتباطی خانواده و سبک‌های تنظیم‌شناختی هیجان با کمرویی در دانشجویان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رابطه‌ی مقایسه‌ی اجتماعی، الگوهای ارتباطی خانواده و سبک‌های تنظیم‌شناختی هیجان با کمرویی در دانشجویان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رابطه‌ی مقایسه‌ی اجتماعی، الگوهای ارتباطی خانواده و سبک‌های تنظیم‌شناختی هیجان با کمرویی در دانشجویان :

تعداد صفحات :۳۸

هدف از این پژوهش بررسی مقاله رابطه‌ی مقایسه‌ی اجتماعی، الگوهای ارتباطی خانواده و سبک‌های تنظیم‌شناختی هیجان با کمرویی در دانشجویان بود. روش پژوهش حاضر توصیفی-همبستگی و جامعه‌ی آماری پژوهش شامل تمامی دانشجویان پیام نور واحد الشتر بود که از این میان تعداد ۳۳۵ دانشجوی دختر و پسر به روش نمونه‌گیری تصادفی چندمرحله‌ای انتخاب شدند. داده‌ها از طریق مقیاس‌های مقایسه‌ی اجتماعی، الگوهای ارتباطی خانواده، سبک‌های تنظیم‌شناختی هیجان و کمرویی جمع‌آوری و با استفاده از روش آماری ضریب همبستگی ساده و رگرسیون چندگانه تحلیل شدند. یافته‌ها نشان داد که بین متغیرهای مقایسه‌ی اجتماعی، الگوی ارتباطی همنوایی و سبک‌های تنظیم‌شناختی هیجان غیرانطباقی رابطه‌ی مثبت و معناداری با کمرویی و بین الگوی ارتباطی گفت ‌و شنود و سبک‌های تنظیم‌شناختی هیجان انطباقی رابطه‌ی منفی و معناداری با کمرویی وجود داشت. نتایج تحلیل رگرسیون چندگانه به شیوه‌ی ورود نشان داد که متغیرهای مقایسه‌ی اجتماعی، الگوی ارتباطی گفت ‌و شنود و سبک‌های تنظیم‌شناختی هیجان انطباقی و غیرانطباقی در پیش‌بینی واریانس متغیر ملاک یعنی کمرویی نقش دارد که از بین آن‌ها سبک‌های تنظیم هیجان‌شناختی انطباقی از قدرت پیش‌بینی‌کنندگی قوی‌تری برخوردار است. با توجه به یافته‌های پژوهش می‌توان گفت تمرکز بر مقایسه‌ی اجتماعی، الگوی ارتباطی همنوایی و سبک‌های تنظیم‌شناختی هیجان غیرانطباقی به‌عنوان عواملی خطرساز در بروز و تداوم کمرویی می‌تواند در طراحی مداخلات پیشگیرانه کمرویی و کاهش بروز اختلالات روان‌شناختی ناشی از آن مفید باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.