مقاله تأثیر همگروه و تنظیمکنندههای رشد بر تولید پینه و سوخک با استفاده از ریزنمونههای تهیه شده از سوخ دختری لاله واژگون (.Fritillaria imperialis L)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر همگروه و تنظیمکنندههای رشد بر تولید پینه و سوخک با استفاده از ریزنمونههای تهیه شده از سوخ دختری لاله واژگون (.Fritillaria imperialis L) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر همگروه و تنظیمکنندههای رشد بر تولید پینه و سوخک با استفاده از ریزنمونههای تهیه شده از سوخ دختری لاله واژگون (.Fritillaria imperialis L) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر همگروه و تنظیمکنندههای رشد بر تولید پینه و سوخک با استفاده از ریزنمونههای تهیه شده از سوخ دختری لاله واژگون (.Fritillaria imperialis L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر همگروه و تنظیمکنندههای رشد بر تولید پینه و سوخک با استفاده از ریزنمونههای تهیه شده از سوخ دختری لاله واژگون (.Fritillaria imperialis L) :
تعداد صفحات :۲۴
ریز ازدیادی بهترین روش برای جلوگیری از انقراض و تکثیر لاله واژگون میباشد. در این آزمایش اثرات ترکیبی ازتنظیمکنندههای رشد اکسین و سایتوکینین بر تولید پینه و سوخکدر ریز نمونههای گرفته شده از فلس سوخ دختری لاله واژگون و از دو همگروه متعلق به دشت ارژن و کوهرنگ مورد بررسی قرارگرفت. برای این منظور سه نوع ترکیب از تنظیمکنندههای رشد و در هر یک NAA در سهغلظت (۰، ۵/۰ و ۱ میلیگرم در لیتر) با یکی از سایتوکینینهای کینتین، ۲iP یا درسه غلظت (۵/۰، ۱ و ۲ میلیگرم درلیتر) استفاده شد. محیط کشت پایه شامل MS با ۵/۴ درصد ساکارز و ۸ گرم بر لیتر آگار بود. آزمایش به صورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تکرار و در هر تکرار پنج ریز نمونه اجرا شد. آنالیز دادهها نشان داد که کینتین و ۲ip تأثیر معنیداری بر درصد پینه زایی نداشتند اما اثر معنیداری بر آن داشت. بیشترین میزان تولید پینه در غلظت ۵/۰ میلیگرم در لیتر NAA در ترکیب با ۵/۰ میلی گرم در لیتر مشاهده شد. در این تیمار ۶۰ درصد ریز نمونهها قادر به تشکیل پینه شدند. محیط کشت حاوی یک میلی گرم در لیترکینتین در ترکیب با یک میلی گرم در لیتر NAA به تولید سوخک مستقیم و غیرمستقیم بیشتری از سایر محیطهای کشت و با میانگین ۵/۵ سوخک در هر ریز نمونه منجر شد. با لحاظ کردن کارایی و هزینه NAA و عوامل زیستمحیطی توصیه میشود که غلظتهای پایین آن در القاء سوخکزایی به کار برده شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.