مقاله اثرات القاء پلی‌پلوئیدی توسط کلشی‌سین بر صفات مرفولوژیکی پایه ترویر سیترنج (Citrus sinensis cv. Troyer citrange)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثرات القاء پلی‌پلوئیدی توسط کلشی‌سین بر صفات مرفولوژیکی پایه ترویر سیترنج (Citrus sinensis cv. Troyer citrange) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات القاء پلی‌پلوئیدی توسط کلشی‌سین بر صفات مرفولوژیکی پایه ترویر سیترنج (Citrus sinensis cv. Troyer citrange)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات القاء پلی‌پلوئیدی توسط کلشی‌سین بر صفات مرفولوژیکی پایه ترویر سیترنج (Citrus sinensis cv. Troyer citrange)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات القاء پلی‌پلوئیدی توسط کلشی‌سین بر صفات مرفولوژیکی پایه ترویر سیترنج (Citrus sinensis cv. Troyer citrange) :

تعداد صفحات :۱۷

مرکبات از پرمصرف‌ترین و مفیدترین میوه‌ها به شمار می‌آیند و تکثیر آن‌ها بیشتر از طریق پیوند بر روی پایه‌های مناسب مانند ترویر سیترنج انجام می‌گیرد.در درختان میوه القاء پلی‌پلوئیدی سبب تولید گیاهان پا کوتاه‌تر با برگ‌ها و ساقه ضخیم‌تر و مستحکم‌تر شده و نهایتاً سبب افزایش عملکرد پیوندک می‌شود.هدف از انجام این پژوهش بررسی القاء پلی‌پلوئیدی در پایه پاکوتاه‌کننده ترویرسیترنج توسط تیمارکلشی‌سین و بررسی تغییرات مورفولوژیکی حاصل از آن بوده است. این آزمایش به صورت طرح کامل تصادفی دو مشاهده ای با ۴ تکرار و سه غلظت انجام شد. سطوح تیماری شامل کلشی‌سین با غلظت ۰/۵، ۱ و ۱/۵ درصد و تیمار شاهد (۰) بود. اعمال تیمارها در دو مرحله صورت گرفت:در مرحله اول غوطه‌وری نیمی از بذور درسطوح مختلف تیمارها به مدت ۳۰ ساعت و مرحله بعد تیمار گیاهچه‌ها در مرحله چهار برگی با استفاده از سمپلر بر روی مریستم جوانه انتهایی در سه روز متوالی انجام گرفت. نتایج بررسی گیاهچه‌های تیمار شده بیانگر افزایش طول و عرض روزنه‌ها، افزایش اندازه سلول‌های محافظ روزنه، افزایش اندازه کیسه‌های ترشحی بود. ولی کاهش تراکم روزنه‌ها و کیسه‌های ترشحی به همراه بروز برخی صفات ظاهری مانند افزایش ضخامت و میزان رنگ برگ‌ها وکاهش ارتفاع گیاهچه‌ها در نمونه‌های تیمار شده بود. هم‌چنین وجود برخی ناهنجاری‌های جزئی در برگ گیاهچه‌های تیمارشده مثل عدم تقارن، عدم وجود برگچه‌های جانبی و وجود برگچه‌های دندانه دار مشهود بود. تیمار یک درصد کلشی‌سین موثرترین تیمار در القاء پلی‌پلوئیدی بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.