مقاله تأثیر اتیلن و ۱-‌متیل‌سیکلوپروپن بر عمر انبارمانی میوه انار رقم ’ملس یوسف‌خانی‘


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر اتیلن و ۱-‌متیل‌سیکلوپروپن بر عمر انبارمانی میوه انار رقم ’ملس یوسف‌خانی‘ دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر اتیلن و ۱-‌متیل‌سیکلوپروپن بر عمر انبارمانی میوه انار رقم ’ملس یوسف‌خانی‘  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر اتیلن و ۱-‌متیل‌سیکلوپروپن بر عمر انبارمانی میوه انار رقم ’ملس یوسف‌خانی‘،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر اتیلن و ۱-‌متیل‌سیکلوپروپن بر عمر انبارمانی میوه انار رقم ’ملس یوسف‌خانی‘ :

تعداد صفحات :۲۱

انار به‌عنوان یک میوه نافرازگرا طبقه‌بندی شده است و بنابراین غیرحساس به اتیلن محسوب می‌گردد. منتهی در برخی از میوه‌های نافرازگزا اتیلن منجر به تسریع فرایند پیری می‌گردد. در این پژوهش به‌منظور مشخص نمودن حساسیت میوه انار به اتیلن تأثیر تیمارهای اتیلن و ۱-متیل‌سیکلوپروپن روی ماندگاری میوه انار در طی انبار سرد، به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی، بررسی گردید. برای این منظور میوه انار رقم ’ملس یوسف‌خانی‘ با تیمارهای شاهد، اتیلن دو میکرولیتر بر لیتر به مدت ۴۸ ساعت، ۱-متیل‌سیکلوپروپن یک و دو میکرولیتربر لیتر به مدت ۲۴ ساعت و تلفیق تیمارهای اتیلن و ۱-متیل‌سیکلوپروپن تیمار و در دمای چهار درجه سانتی‌گراد انبارو در زمان‌های یک، دو و سه ماه پس از انبارداری بررسی شد. نتایج نشان داد که میوه‌های تیمار شده با اتیلن دارای کاهش وزن بیشتر و درجه بازارپسندی میوه و آریل، نشت یونی، مقدار فنل و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی کمتری در مقایسه با میوه‌های تیمار شده با ۱-متیل‌سیکلوپروپن حتی در حضور اتیلن (تیمار تلفیقی) بودند. میوه‌های تیمار شده با اتیلن دارای شاخص بازارپسندی میوه و آریل و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی کمتری در مقایسه با شاهد نیز بودند. از این رو می‌توان نتیجه گرفت انار میوه‌ای حساس به اتیلن بوده و پیری آن با حضور اتیلن تسریع می‌شود. منتهی در بیشتر شاخص‌های مورد بررسی نمونه‌های شاهد دارای کیفیت کمتری در مقایسه با نمونه‌های تیمار شده با ۱-متیل‌سیکلوپروپن بودند، بنابراین به نظر می‌رسد حساسیت میوه انار به اتیلن بالا بوده و همان مقدار اندک اتیلن درونی موجب تسریع پیری آن می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.