مقاله اثر زمان برداشت و اندازه میوه بر ویژگیهای فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار (Punica granatum) رقم رباب نیریز در قلعهتل باغملک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر زمان برداشت و اندازه میوه بر ویژگیهای فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار (Punica granatum) رقم رباب نیریز در قلعهتل باغملک دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر زمان برداشت و اندازه میوه بر ویژگیهای فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار (Punica granatum) رقم رباب نیریز در قلعهتل باغملک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر زمان برداشت و اندازه میوه بر ویژگیهای فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار (Punica granatum) رقم رباب نیریز در قلعهتل باغملک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر زمان برداشت و اندازه میوه بر ویژگیهای فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار (Punica granatum) رقم رباب نیریز در قلعهتل باغملک :
تعداد صفحات :۲۱
انار میوهای نافرازگراست و برای داشتن بهترین عطر و طعم باید در مرحله رسیدگی کامل برداشت شود. به همین منظور آزمایشی جهت بررسی اثر زمان برداشت و اندازه میوه برای تعیین بهترین تاریخ برداشت و دستیابی به انار با کیفیت خوب در منطقه قلعهتل باغمک (استان خوزستان) انجام گردید. در این آزمایش، در سه مرحله (۱۵ مهرماه، ۱ آبانماه و ۱۵ آبانماه) میوههای انار برداشت و به سه اندازه بزرگ، متوسط و کوچک تقسیم شدند. نتایج حاصله نشان داد زمان برداشت و اندازه میوه بر وزن میوه، حجم میوه، میزان آنتوسیانین، میزان ویتامین ث، اسیدیته قابل تیتراسیون، مواد جامد محلول، نسبت مواد جامد محلول به اسیدتیه قابل تیتر، میزان فعالیت آنتیاکسیدانی و محتوای مواد فنولی میوه انار رقم رباب نیریز اثر معنیداری داشت. میزان مواد جامد محلول در برداشت سوم، ۱۶/۱۶ درصد بود و بین میوههای متوسط و کوچک تفاوت معنیداری مشاهده نشد. میزان اسیدیته قابل تیتراسیون، نسبت مواد جامد محلول به اسید در برداشت سوم بهترتیب ۱/۰۴ و ۱۶/۲ درصد بود. در مجموع نتایج بهدست آمده بیانگر این است که میوههای متوسط برداشت سوم (اواسط آبانماه) کیفیت بهتری نسبت به میوههای سایر برداشتها داشتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.