مقاله اثر اسید آسکوربیک برخصوصیات کمی و کیفی ژنوتیپهای “برگ موجی” و “برگ صاف” آلترنانترا (Alternanthera repens) تحت تنش شوری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر اسید آسکوربیک برخصوصیات کمی و کیفی ژنوتیپهای “برگ موجی” و “برگ صاف” آلترنانترا (Alternanthera repens) تحت تنش شوری دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر اسید آسکوربیک برخصوصیات کمی و کیفی ژنوتیپهای “برگ موجی” و “برگ صاف” آلترنانترا (Alternanthera repens) تحت تنش شوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر اسید آسکوربیک برخصوصیات کمی و کیفی ژنوتیپهای “برگ موجی” و “برگ صاف” آلترنانترا (Alternanthera repens) تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر اسید آسکوربیک برخصوصیات کمی و کیفی ژنوتیپهای “برگ موجی” و “برگ صاف” آلترنانترا (Alternanthera repens) تحت تنش شوری :
تعداد صفحات :۲۱
به منظور بررسی اثر اسید آسکوربیک به عنوان یک آنتیاکسیدان مهم در کاهش خسارت شوری، پژوهشی در گلخانه تحقیقاتی دانشگاه شهید چمران اهواز، روی گیاه آلترنانترا ژنوتیپ های “برگ موجی” و “برگ صاف” در سال ۱۳۹۲ انجام شد. سطوح ۰، ۵/۰ و یک میلی مولار اسید آسکوربیک بهصورت هفتگی بر روی گیاهانی که تحت شرایط شاهد (۰)، ۳۰، ۶۰ و ۹۰ میلی مولار کلرید سدیمقرار داشتند، محلولپاشی شد. آزمایش به صورت فاکتوریل بر پایه طرح بلوکهای کامل تصادفی با چهار تکرار صورت پذیرفت. گیاهان در شرایط هیدروپونیک و محلول غذایی هوگلند کشت شدند. نتایج نشان داد شوری به طور معنیداری بر تمامی صفات مرفولوژیکی (طول گیاه، قطر گیاه و سطح برگ)، فیزیولوژیکی (نشت الکترولیت، محتوای نسبیآب برگ، وزن تر و وزن خشک قسمت هوایی) و بیوشیمیایی (کلروفیل کل، پرولین و آنتوسیانین) تأثیر داشت. طول ساقه در ژنوتیپ “برگ صاف” از ۱۰۰% به ۲۸% و در ژنوتیپ “برگ موجی” از ۱۰۰% به ۵۰% در شوری ۹۰ میلی مولار رسید. کاربرد اسید آسکوربیک باعث کاهش نشت الکترولیت در سطح بالای شوری گردید. کمترین میزان نشت الکترولیت و بیشترین میزان کلروفیل کل در تیمار بدون شوری و اسید آسکوربیک ۵/۰ میلی مولار ، بیشترین محتوای نسبی آب برگ در تیمار بدون شوری و یک میلی مولار اسید آسکوربیک، بیشترین میزان پرولین در تیمار شوری ۹۰ میلی مولار و اسید آسکوربیک یک میلی مولار و بیشترین میزان آنتوسیانین در تیمار شوری ۹۰ میلی مولار و اسید آسکوربیک صفر بهدست آمد. نتایج این پژوهش نشان داد که گیاه آلترنانترا به طور نسبی به شوری متحمل بوده و ژنوتیپ “برگ موجی” نسبت به “برگ صاف” مقاومت بیشتری نشان داده است. براساس نتایج حاصل اسید آسکوربیک توانست مقاومت به شوری را افزایش دهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.