مقاله پیش‌بینی سازگاری زناشویی براساس انسجام خانوادگی، مهارت‌های تصمیم‌گیری و حل‌ مسأله و مهارت‌های مقابله


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله پیش‌بینی سازگاری زناشویی براساس انسجام خانوادگی، مهارت‌های تصمیم‌گیری و حل‌ مسأله و مهارت‌های مقابله دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیش‌بینی سازگاری زناشویی براساس انسجام خانوادگی، مهارت‌های تصمیم‌گیری و حل‌ مسأله و مهارت‌های مقابله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیش‌بینی سازگاری زناشویی براساس انسجام خانوادگی، مهارت‌های تصمیم‌گیری و حل‌ مسأله و مهارت‌های مقابله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیش‌بینی سازگاری زناشویی براساس انسجام خانوادگی، مهارت‌های تصمیم‌گیری و حل‌ مسأله و مهارت‌های مقابله :

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: امروزه به دلیل افزایش طلاق درجامعه و مقابله با آن شناسایی عوامل مؤثر درکنارآمدن زوجین با مشکلات زناشویی و حل تعارض اهمیت فراوانی دارد. از این‌ رو هدف پژوهش حاضر پیش‌بینی سازگاری زناشویی براساس انسجام خانوادگی، مهارت‌های تصمیم‌گیری و حل‌مسأله و مهارت‌های مقابله است.
روش بررسی: روش پژوهش، توصیفی و از نوع همبستگی است. جامعه آماری شامل کلیه معلمان متأهل مقطع ابتدایی شهرکرج در سال تحصیلی ۹۴-۹۳ بود که از میان آنان براساس جدول مورگان ۳۵۸ نفر به‌صورت نمونه‌گیری خوشه‌ای تصادفی انتخاب شدند. برای جمع‌آوری داده‌ها از پرسشنامه سازگاری زناشویی اسپنیر (۱۹۷۶، DAS) و به‌منظور سنجش انسجام خانواده، مهارت‌های تصمیم‌گیری وحل مسأله و مهارت‌های مقابله از مقیاس فرایند خانواده سامانی (۲۰۰۵) استفاده شد. داده‌ها از طریق همبستگی پیرسون و رگرسیون گام ‌به ‌گام تجزیه ‌و تحلیل شدند.
یافته‌ها: نتایج نشان داد که در سطح معناداری ۰۱/۰>p،‌ انسجام خانوادگی، مهارت‌های تصمیم‌گیری و حل مسأله، و مهارت‌های مقابله باسازگاری زناشویی معلمان رابطه معناداری دارند و همچنین نتایج رگرسیون گام‌به‌گام نشان داد که به‌غیرازمهارت‌های مقابله که اثر معناداری در معادله رگرسیون نداشت، دو مؤلفه انسجام خانوادگی، ومهارت‌های تصمیم‌گیری وحل مسأله باهم ۴/۴۵ درصد از واریانس سازگاری زناشویی را تبیین می‌نمایند.
نتیجه‌گیری: براساس یافته‌های پژوهش می‌توان نتیجه گرفت که انسجام خانواده و مهارت‌های تصمیم‌گیری و حل مسأله توانایی پیش‌بینی سازگاری زناشویی را دارند. از ‌این‌ رو با تقویت و بهبود متغیر‌های پیش‌بین در بین زن و شوهر می‌توان در جهت زندگی سازگارانه‌ و مقاوم‌تری برای زوجین قدم برداشت.
واژگان کلیدی: سازگاری زناشویی، انسجام خانوادگی، مهارت‌های تصمیم‌گیری و حل مسأله، مهارت‌های مقابله

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.