مقاله جغرافیاى سیاسى جهان اسلام قسمت ششم عوامل توانمندساز براى دستیابى به وحدت بخش چهارم- ویژگی های جمعیتی جهان اسلام
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله جغرافیاى سیاسى جهان اسلام قسمت ششم عوامل توانمندساز براى دستیابى به وحدت بخش چهارم- ویژگی های جمعیتی جهان اسلام دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله جغرافیاى سیاسى جهان اسلام قسمت ششم عوامل توانمندساز براى دستیابى به وحدت بخش چهارم- ویژگی های جمعیتی جهان اسلام کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جغرافیاى سیاسى جهان اسلام قسمت ششم عوامل توانمندساز براى دستیابى به وحدت بخش چهارم- ویژگی های جمعیتی جهان اسلام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله جغرافیاى سیاسى جهان اسلام قسمت ششم عوامل توانمندساز براى دستیابى به وحدت بخش چهارم- ویژگی های جمعیتی جهان اسلام :
تعداد صفحات :۵
جهان اسلام گستره وسیعى از ساحل غربى اقیانوس اطلس در آمریکاى جنوبى تا حد سواحل غربى اقیانوس آرام در قاره ى آسیا را دربرگرفته است. وسعتى که بیش از ۲۲ درصد از مجموع خشکى هاى جهان را در برمى گیرد و بخش هاى وسیعى از دو قاره ى آسیا و آفریقا و بخش هاى کوچکى از قاره ى اروپا و امریکا را شامل مى شود. ظرفیت هاى نهفته در فضاى ارزشى دین مبین اسلام زمینه ى اتصال سرنوشت هریک از کشورهاى اسلامى را به دیگر کشورهاى مسلمان مهیا مى سازد. اتصال سرنوشت کشورهاى اسلامى به یکدیگر، مزیت هاى نسبى، فرصت ها و افق هاى روشنى را به منظور رشد، توسعه و اقتدار هر یک از کشورهاى اسلامى خلق مى کند. ویژگى هاى جمعیتى جهان اسلام، یکى از مهمترین عوامل توانمندساز براى دستیابى به وحدت است. جمعیت کشورهاى اسلامى ۷۲۵،۰۱۵،۴۲۶،۱ نفر مى باشد. میانگین تراکم نسبى جمعیت در کشورهاى اسلامى حدود ۱۱۴ نفر در هر کیلومترمربع مى باشد. به دلیل شرایط اقلیمى و موقعیت جغرافیایى تمرکز جمعیت یکسان و اغلب مردم در مناطق ساحلى مرطوب و زمینهاى حاصلخیز تمرکز یافته اند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.