مقاله استخراج لیپید از ریزجلبک .Dunalliela sp با به کارگیری امواج اولتراسونیک


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله استخراج لیپید از ریزجلبک .Dunalliela sp با به کارگیری امواج اولتراسونیک دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استخراج لیپید از ریزجلبک .Dunalliela sp با به کارگیری امواج اولتراسونیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استخراج لیپید از ریزجلبک .Dunalliela sp با به کارگیری امواج اولتراسونیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استخراج لیپید از ریزجلبک .Dunalliela sp با به کارگیری امواج اولتراسونیک :

تعداد صفحات :۱۳

در این پژوهش ریزجلبک .Dunalliela sp سویه M1در فتوبیوراکتور برکه باز کشت داده شد. برداشت ریزجلبک از محیط کشت به روش انعقاد الکتریکی انجام گرفت. ریزجلبک برداشت شده ابتدا خشک و سپس نمک زدایی گردید. فرآیند استخراج روغن از ریزجلبک به روش سوکسله انجام گرفت و تاثیر فاکتورهای زمان استخراج (۴۰-۲۰ دقیقه)، نوع حلال (هگزان و مخلوط هگزان و ایزوپروپانول به نسبت ۳ به ۲) و اعمال پیش تیمار اولتراسونیک بر روی میزان روغن استخراج شده مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که استفاده از زوج حلال هگزان و ایزوپروپانول با نسبت ۳ به ۲ در مدت زمان ۴۰ دقیقه فرآیند استخراج و با اعمال پیش تیمار اولتراسونیک دارای بهترین درصد استخراج روغن بود که میزان آن ۶۴/۱۶درصد تعیین شد.طبق آزمون های آماری افزایش مدت زمان استخراج با زوج حلال هگزان ایزوپروپانول تاثیر معنی داری (۰۵/0P<) در میزان استخراج روغن از ریزجلبک داشته ولی با حلال هگزان خالص مدت زمان تاثیر معنی داری بر روی میزان لیپید استخراج شده نداشت. با اعمال پیش تیمار اولتراسونیک، روغن استخراج شده با زوج حلال هگزان و ایزوپروپانول به میزان ۴ درصد نسبت به نمونه های تیمار نشده افزایش نشان داد. پروفایل اسیدهای چرب روغن استخراج شده از این ریز جلبک نشان داد که در حدود ۵۹% اسیدهای چرب موجود در آن اشباع می‌باشد که بخش عمده آن را اسید پالمیتیک (۶۲/۳۶%) و اسید استئاریک (۰۲/۱۹%) تشکیل می‌دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.