مقاله ارزیابی کاربرد صمغ زانتان و آرد سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی کاربرد صمغ زانتان و آرد سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی کاربرد صمغ زانتان و آرد سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کاربرد صمغ زانتان و آرد سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی کاربرد صمغ زانتان و آرد سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست :
تعداد صفحات :۱۷
هدف از تحقیق حاضر بررسی ویژگیهای رئولوژیکی خمیر، کیفیت بافت و ماندگاری نانهای تست غنی شده با آرد سیب زمینی و هیدروکلوئید زانتان بود. به این ترتیب که مقادیر ۵، ۱۰ و ۱۵ درصد از آرد سیبزمینی به همراه ۵/۰ و ۱ درصد از هیدروکلوئید زانتان در ترکیب با آرد گندم برای تهیه نان تست استفاده گردید. با توجه به نتایج، تیمار حاوی ۱۵ درصد آرد سیبزمینی و ۱ درصد زانتان (P6) باعث تقویت خمیر شد. همچنین بررسی نانهای نگهداری شده پس از۲۴ ، ۴۸ و ۷۲ ساعت پس از پخت نشان داد که آرد سیب زمینی و صمغ زانتان سبب نرمی بافت و همچنین جلوگیری از بیاتی نمونههای نان تست میگردند بهگونهای که تیمار حاوی ۵ درصد آرد سیب زمینی و ۵/۰ درصد زانتان (P1) از بیشترین میزان نرمی بافت و همچنین کمترین میزان بیاتی در هر سه بازه زمانی فوق برخوردار بود. از سوی دیگر تیمار شاهد (فاقد آرد سیب زمینی و صمغ زانتان) از بیشترین امتیاز حجم برخوردار بود ضمن اینکه در کلیه نمونهها حضور ۵/۰ درصد زانتان در مقایسه با ۱درصد از صمغ مذکور، سبب کسب امتیاز بالاتر از نظر صفت حجم گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.