مقاله غربالگری سویه های بومی باکتری های حل کنند? پتاسیم و بررسی توانایی جدایه ها در آزادسازی پتاسیم قابل جذب


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله غربالگری سویه های بومی باکتری های حل کنند? پتاسیم و بررسی توانایی جدایه ها در آزادسازی پتاسیم قابل جذب دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله غربالگری سویه های بومی باکتری های حل کنند? پتاسیم و بررسی توانایی جدایه ها در آزادسازی پتاسیم قابل جذب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غربالگری سویه های بومی باکتری های حل کنند? پتاسیم و بررسی توانایی جدایه ها در آزادسازی پتاسیم قابل جذب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله غربالگری سویه های بومی باکتری های حل کنند? پتاسیم و بررسی توانایی جدایه ها در آزادسازی پتاسیم قابل جذب :

تعداد صفحات :۲۲

سابقه و هدف: در حدود ۹۸ درصد پتاسیم موجود در خاک به شکل کانی های معدنی است که برای گیاهان قابل استفاده نمی باشد. باکتری های حل کنند پتاسیم قادرند سیلیکات های معدنی حاوی پتاسیم را تجزیه کرده و پتاسیم قابل جذب برای گیاهان آزاد کنند. این مطالعه با هدف جداسازی باکتری های حل کننده پتاسیم از خاک ریزوسفری گیاهان و بررسی توانایی جدایه ها در محلول سازی سیلیکات ها جهت آزادسازی پتاسیم انجام شد. مواد و روش ها: باکتری های حل کنند پتاسیم از نمونه های خاک ریزوسفری گیاهان مختلف جداسازی شدند. جدایه ها در محیط کشت الکساندروف کشت و بر اساس تشکیل هاله ناشی از حلالیت پتاسیم بررسی شدند. جدایه ها، با استفاده از روش های ماکروسکوپی، میکروسکوپی، بیوشیمیایی و مولکولی مورد شناسایی قرار گرفتند. به منظور تخمین کمی پتاسیم آزاد شده توسط جدایه ها در محیط مایع الکساندروف و در خاک از روش فلیم فوتومتری استفاده شد. یافته ها: از مجموع ۳۰ جدایه با قابلیت آزادسازی پتاسیم، تعداد ۵ جدایه توانایی بالایی در حلالیت پتاسیم داشتند. مطالعات بیوشیمیایی و مولکولی نشان داد که جدایه ها متعلق به سه جنس باسیلوس، پانی باسیلوس و سودوموناس بودند. بررسی های فلیم فوتومتری نشان داد که مقدار پتاسیم آزاد شده توسط جدایه ها بین ۹۵۰ تا ۱۲۵۰ میلی گرم بر لیتر در محیط مایع و بین ۵۲۵ تا ۵۵۰ میلی گرم بر کیلوگرم در خاک بود. نتیجه گیری: باکتری های حل کننده پتاسیم از ریزوسفر خاک هایی با توانایی بالای تثبیت پتاسیم جداسازی و شناسایی گردیدند. این جدایه ها توانایی قابل ملاحظه ای در حلالیت کانی ها و آزادسازی پتاسیم معدنی قابل جذب دارند و می توانند در تولید کودهای بیولوژیک به منظور افزایش میزان پتاسیم در دسترس خاک و بهبودی رشد و بازدهی گیاهان زراعی مورد استفاده قرار گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.