مقاله ردیابی مقایسهای سالمونلا در نمونههای جوجهکباب جمعآوری شده از سطح تهران با سه روش مولکولی، کشت و الایزا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ردیابی مقایسهای سالمونلا در نمونههای جوجهکباب جمعآوری شده از سطح تهران با سه روش مولکولی، کشت و الایزا دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ردیابی مقایسهای سالمونلا در نمونههای جوجهکباب جمعآوری شده از سطح تهران با سه روش مولکولی، کشت و الایزا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ردیابی مقایسهای سالمونلا در نمونههای جوجهکباب جمعآوری شده از سطح تهران با سه روش مولکولی، کشت و الایزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ردیابی مقایسهای سالمونلا در نمونههای جوجهکباب جمعآوری شده از سطح تهران با سه روش مولکولی، کشت و الایزا :
تعداد صفحات :۱۸
سابقه و هدف: سالمونلا یکی از مهم ترین عوامل ایجاد کننده مسمومیتهای غذایی در انسان است. استفاده از روش های استاندارد کشت برای تشخیص و جداسازی سالمونلا و نیز ارزیابی خصوصیات باکتری از طریق آزمونهای بیوشیمیایی و سرولوژی به صرف ۴ تا ۷ روز زمان، دقت و مهارت کاربر و کیفیت محیطهای کشت نیازمند است. این مطالعه با هدف ارزیابی روش مولکولی PCR برای ردیابی سریع سالمونلا در نمونههای گوشت جوجه کباب و مقایسه کیفیت آن با دو روش الایزا و کشت استاندارد انجام شد. مواد و روش ها: این پژوهش به صورت مقطعی – توصیفی بر روی۶۰ نمونه جوجه کباب جمع آوری شده از فروشگاههای سطح شهر تهران انجام شد. فراوانی سالمونلا در این نمونه ها با استفاده از سه روش میکروبیولوژی (کشت و آزمون های بیوشیمیایی)، الایزا (کیت SAL-VIA96, TECRA) و PCR (تکثیر ژن invA) مورد بررسی قرار گرفت. همچنین دقت، حساسیت و ویژگی سه روش با یکدیگر مقایسه گردیدند. یافته ها: از مجموع نمونه های مورد بررسی فراوانی سالمونلا بر اساس سه روش کشت، الایزا و PCR به ترتیب ۵۵%، ۴۷% و ۶۵% بود. نتایج نشان داد که با استفاده از روش PCR و پرایمرهای invA تنها با یک مرحله غنیسازی اولیه ۲۰ساعته در محیط BPW می توان در مدت ۲۴ تا ۳۰ ساعت با حساسیت و ویژگی ۱۰۰% وجود سالمونلا را در نمونه غذایی مشخص نمود. نتیجه گیری: نتایج این پژوهش نشان داد که تکنیک PCR کفایت و حساسیت لازم به منظور پایش سریع سالمونلا را دارد. از این رو استفاده از این روش برای ارزیابی وجود سالمونلا در مواد غذایی پیشنهاد می گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.