مقاله اثرعصاره زردچوبه و بنتونیت سدیم بر برخی از فراسنجه های بیوشیمیایی در موشهای صحرایی آلوده شده با آفلاتوکسینB1
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرعصاره زردچوبه و بنتونیت سدیم بر برخی از فراسنجه های بیوشیمیایی در موشهای صحرایی آلوده شده با آفلاتوکسینB1 دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرعصاره زردچوبه و بنتونیت سدیم بر برخی از فراسنجه های بیوشیمیایی در موشهای صحرایی آلوده شده با آفلاتوکسینB1 کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرعصاره زردچوبه و بنتونیت سدیم بر برخی از فراسنجه های بیوشیمیایی در موشهای صحرایی آلوده شده با آفلاتوکسینB1،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرعصاره زردچوبه و بنتونیت سدیم بر برخی از فراسنجه های بیوشیمیایی در موشهای صحرایی آلوده شده با آفلاتوکسینB1 :
تعداد صفحات :۱۶
زمینه مطالعه: آفلاتوکسینها گروهی از مایکوتوکسینها هستند که توسط قارچهای آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس پارازیتیکوس تولید شده و عامل مهمی در آسیب اکسیداتیو کلیه و کبد می باشد. هدف: هدف از این مطالعه بررسی تاًثیر عصاره زردچوبه و بنتونیت سدیم در کاهش آسیبهای کلیوی و کبدی ناشی از آفلاتوکسینB1 می باشد. روش کار: در این آزمایش که به مدت ۴ هفته طول کشید۶۴ سر موش صحرایی نر به طور تصادفی در قالب ۸ تیمارآزمایشی و به روش فاکتوریل تقسیم شدند که تیمارها شامل: شاهد، آفلاتوکسین(AF)، عصاره زردچوبه (TE)، بنتونیت سدیم(BS)، عصاره زردچوبه + بنتونیت سدیم، آفلاتوکسین+ عصاره زردچوبه، آفلاتوکسین + بنتونیت سدیم، آفلاتوکسین+ (عصاره زردچوبه و بنتونیت سدیم) بودند.. در پایان دوره آزمایش خونگیری از قلب انجام شد و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون بررسی گردید. نتایج: در موشهای صحرایی آلوده شده با آفلاتوکسینB1، میزان آلانین آمینوترانسفراز، آلکالین فسفاتاز LDL و کراتینین به صورت معنیداری(۰۵/0p<) و مقدار اسید اوریک به طور عددی(۰۵۶/0p=) در مقایسه با گروه کنترل افزایش یافت. درمان گروه های آلوده به آفلاتوکسین با عصاره ی زردچوبه یا بنتونیت به تنهایی باعث کاهش معنیدار میزان آلانین آمینوترانسفراز، آلکالین فسفاتاز، کراتینین و اسید اوریک در مقایسه با تیمار آفلاتوکسین شد (۰۵/۰>P)،و استفاده از ترکیب این دو باعث تقویت اثر و کاهش بیشتر فراسنجه های فوق گردید. گروه هایی که به تنهایی عصاره ی زردچوبه و بنتونیت دریافت کرده بودند در میزان آنزیمهای کبدی آنها تغییر معنی داری حاصل نشد. نتیجه گیری نهایی: با توجه به نتایج تحقیق حاضر، به نظر میرسد که عصاره ی زردچوبه و بنتونیت سدیم به تنهایی اثرات مخرب آفلاتوکسین B1را کاهش میدهد و ترکیب این دو ممکن است اثر هم افزایی داشته باشد .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.