مقاله تدوین استراتژی نوسازی سامانه‌های بانکداری متمرکز در بانک‌های تجاری کشور (مطالع? موردی: یکی از بانک‌های تجارتی کشور)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تدوین استراتژی نوسازی سامانه‌های بانکداری متمرکز در بانک‌های تجاری کشور (مطالع? موردی: یکی از بانک‌های تجارتی کشور) دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تدوین استراتژی نوسازی سامانه‌های بانکداری متمرکز در بانک‌های تجاری کشور (مطالع? موردی: یکی از بانک‌های تجارتی کشور)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تدوین استراتژی نوسازی سامانه‌های بانکداری متمرکز در بانک‌های تجاری کشور (مطالع? موردی: یکی از بانک‌های تجارتی کشور)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تدوین استراتژی نوسازی سامانه‌های بانکداری متمرکز در بانک‌های تجاری کشور (مطالع? موردی: یکی از بانک‌های تجارتی کشور) :

تعداد صفحات :۳۳

با گذشت بیش از دو دهه از عمر سامانه‌های بانکداری متمرکز بانک­های کشور، اکنون ناکارآمدی و پاسخگو نبودن آنها نسبت به رفع نیازهای صنعت بانکداری روشن شده و نوسازی آنها به یکی از دغدغه­های جدی مدیران بانک­ها مبدل شده است. مشتریان بانک به‎صورت برخط، در تمام ساعات روز و تمام روزهای هفته از کانال­هایی مانند خودپردازها، پایانه­های فروش و اینترنت، از خدمات این سامانه‎ها استفاده می­کنند. اندک وقفه‌ای در ارائ این خدمات، بانک­ها را با بحران‎های جدی مواجه می‎کند؛ از این رو انتخاب استراتژی مناسب برای نو­سازی آنها اهمیت بسیار زیادی دارد. پژوهشگر با توزیع پرسشنامه­ای بین مدیران ارشد و متخصصان بانک، عوامل داخلی و خارجی مؤثر بر نوسازی را شناسایی کرد؛ سپس با توزیع پرسشنام دیگری، به مطالعه و شناسایی عوامل یاد شده در بانک پرداخت. پس از تشکیل ماتریس­های IFE و EFE و تکمیل پرسشنام توزیع‎شده، قوت­ها، ضعف­ها، فرصت­ها و تهدیدها شناخته شدند. پس از تبیین استراتژی‌ها با روش SWOT و وزن‌دهی به شاخص‌ها با استفاده از روش AHP، استراتژی‎های‌ منتخب به‎کمک روش QSPM رتبه­بندی شدند و استراتژی با بالاترین رتبه به‎عنوان مناسب‎ترین استراتژی نوسازی مشخص شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.