مقاله تأثیر تغذی? آهن و نیتروژن بر شاخصهای کیفی میو? سیب (Malus domestica cv.Fuji) طی انبارمانی و درصد برخی عنصرهای کانی برگ و میوه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر تغذی? آهن و نیتروژن بر شاخصهای کیفی میو? سیب (Malus domestica cv.Fuji) طی انبارمانی و درصد برخی عنصرهای کانی برگ و میوه دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر تغذی? آهن و نیتروژن بر شاخصهای کیفی میو? سیب (Malus domestica cv.Fuji) طی انبارمانی و درصد برخی عنصرهای کانی برگ و میوه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تغذی? آهن و نیتروژن بر شاخصهای کیفی میو? سیب (Malus domestica cv.Fuji) طی انبارمانی و درصد برخی عنصرهای کانی برگ و میوه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر تغذی? آهن و نیتروژن بر شاخصهای کیفی میو? سیب (Malus domestica cv.Fuji) طی انبارمانی و درصد برخی عنصرهای کانی برگ و میوه :
تعداد صفحات :۱۷
در این تحقیق تأثیر تغذی آهن و نیتروژن، در سه سطح (کلات آهن با غلظتهای ۰، ۵ و ۱۰ قسمت در میلیون (پیپیام) و نیترات آمونیوم با غلظتهای ۰، ۴۰ و ۶۰ قسمت در میلیون) بر درصد عنصرهای نیتروژن، پتاسیم و فسفر برگ و میوه در زمان برداشت و برخی از ویژگیهای کیفی محصول سیب رقم فوجی طی انبارمانی بررسی شد. بنابر نتایج این پژوهش، سطوح نیتروژن استفادهشده تأثیر معنیداری بر صفات کمی و کیفی میوه نداشت و تنها میزان ویتامین ث میوه را بهطور معنیداری افزایش داد. سطوح آهن بهکار برده شده بهطور معنیداری درصد کاهش وزن میوه در دور انبارمانی را کاهش داد. تأثیر انبارمانی بر برخی از شاخصهای کیفی میوه معنیدار بود و منجر به کاهش کیفیت شد بهطوریکه این افت کیفیت از ۹۵ روز انبارمانی به بعد ملموستر بود. میزان ویتامین ث، سفتی بافت، وزن خشک و اسیدهای آلی (اسیدیته) میوه در مدت انبارمانی کاهش معنیداری داشت. تیمار نیتروژن سبب افزایش معنیدار محتوای نیتروژن برگ و میوه شد، اما پتاسیم برگ و میوه را کاهش داد. تأثیر تیمار آهن بر میزان این سه عنصر در برگ و میوه معنیدار نبود و تنها پتاسیم میوه را بهطور معنیداری کاهش داد. بهطورکلی نتایج این تحقیق نشاندهند نگهداری سهماه این رقم بدون کاهش کیفیت است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.