مقاله اثر سطح پروتئین و توازن الکترولیتی جیره پایانی بر عملکرد، فراسنجه‌های خون و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر سطح پروتئین و توازن الکترولیتی جیره پایانی بر عملکرد، فراسنجه‌های خون و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سطح پروتئین و توازن الکترولیتی جیره پایانی بر عملکرد، فراسنجه‌های خون و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطح پروتئین و توازن الکترولیتی جیره پایانی بر عملکرد، فراسنجه‌های خون و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سطح پروتئین و توازن الکترولیتی جیره پایانی بر عملکرد، فراسنجه‌های خون و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی :

تعداد صفحات :۲۴

این آزمایش به‌منظور بررسی اثر سطح پروتئین قابل‌هضم و توازن ‌الکترولیتی جیره پایانی بر عملکرد، فراسنجه‌های خون و بافت‌شناسی روده با استفاده از تعداد ۵۰۰ قطعه جوجه گوشتی مخلوط دو جنس سویه راس‌۳۰۸ در قالب طرح کاملاً تصادفی و به‌صورت فاکتوریل ۵×2 با دو سطح پروتئین ‌قابل ‌هضم (۵/۱۶ و ۱۹درصد) و پنج سطح توازن ‌الکترولیتی (۱۵۰، ۲۰۰، ۲۵۰، ۳۰۰ و ۳۵۰ میلی‌اکی‌والان در کیلوگرم‌جیره) در دوره پایانی (۲۵ تا ۴۲ روزگی) با پنج تکرار ۱۰ قطعه­ای انجام شد. جوجه­­ها از ۴۲-۲۸ روزگی به مدت هشت ساعت روزانه تحت تنش گرمایی ۲±32 درجه ‌ سانتی­گراد قرار گرفتند. افزایش سطح پروتئین اثری بر افزایش وزن دوره پایانی جوجه­های گوشتی تحت تنش گرمایی نداشت. مصرف خوراک و ضریب تبدیل جوجه­های ‌گوشتی تغذیه شده با جیره ۵/۱۶درصد، بیشتر از ۱۹درصد پروتئین بود (۰۵/۰­<­P). بیشترین افزایش وزن و کمترین ضریب تبدیل در توازن ۲۰۰ میلی‌اکی‌والان مشاهده شد که تفاوت آنها به ترتیب تنها با تیمارهای ۳۰۰ و ۱۵۰ میلی‌اکی‌والان معنی‌دار نبود. بیشترین افزایش وزن در جوجه­های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی ۵/۱۶درصد پروتئین و ۲۰۰ میلی‌اکی‌والان توازن ‌الکترولیت مشاهده شد(۰۵/۰­<­P). سرم جوجه­های تغذیه شده با جیره حاوی ۱۹درصد در مقایسه با ۵/۱۶درصدپروتئین ‌قابل ‌هضم، دارای تری‌گلیسیرید کمتر اما پروتئین کل، کراتینین و اسید اوریک بالا­تری بودند (۰۵/۰­<­P). افزایش پروتئین جیره از ۵/۱۶درصد به ۱۹درصد، تأثیری بر ویژگی‌های بافت‌شناسی روده نداشت. تغذیه جوجه­های گوشتی تحت تنش گرمایی با تعادل الکترولیتی ۲۵۰ میلی‌اکی‌والان، مساحت سطح پرز را افزایش داد (۰۵/۰­<­P). بر اساس نتایج حاصل، در دوره پایانی پرورش جوجه­های گوشتی در شرایط تنش گرمایی، جیره حاوی ۵/۱۶درصد پروتئین قابل هضم و توازن الکترولیتی ۲۰۰ میلی‌اکی‌والان توصیه می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.