مقاله اثر سطح پروتئین و توازن الکترولیتی جیره پایانی بر عملکرد، فراسنجههای خون و ریختشناسی روده جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر سطح پروتئین و توازن الکترولیتی جیره پایانی بر عملکرد، فراسنجههای خون و ریختشناسی روده جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر سطح پروتئین و توازن الکترولیتی جیره پایانی بر عملکرد، فراسنجههای خون و ریختشناسی روده جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطح پروتئین و توازن الکترولیتی جیره پایانی بر عملکرد، فراسنجههای خون و ریختشناسی روده جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر سطح پروتئین و توازن الکترولیتی جیره پایانی بر عملکرد، فراسنجههای خون و ریختشناسی روده جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی :
تعداد صفحات :۲۴
این آزمایش بهمنظور بررسی اثر سطح پروتئین قابلهضم و توازن الکترولیتی جیره پایانی بر عملکرد، فراسنجههای خون و بافتشناسی روده با استفاده از تعداد ۵۰۰ قطعه جوجه گوشتی مخلوط دو جنس سویه راس۳۰۸ در قالب طرح کاملاً تصادفی و بهصورت فاکتوریل ۵×2 با دو سطح پروتئین قابل هضم (۵/۱۶ و ۱۹درصد) و پنج سطح توازن الکترولیتی (۱۵۰، ۲۰۰، ۲۵۰، ۳۰۰ و ۳۵۰ میلیاکیوالان در کیلوگرمجیره) در دوره پایانی (۲۵ تا ۴۲ روزگی) با پنج تکرار ۱۰ قطعهای انجام شد. جوجهها از ۴۲-۲۸ روزگی به مدت هشت ساعت روزانه تحت تنش گرمایی ۲±32 درجه سانتیگراد قرار گرفتند. افزایش سطح پروتئین اثری بر افزایش وزن دوره پایانی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی نداشت. مصرف خوراک و ضریب تبدیل جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیره ۵/۱۶درصد، بیشتر از ۱۹درصد پروتئین بود (۰۵/۰<P). بیشترین افزایش وزن و کمترین ضریب تبدیل در توازن ۲۰۰ میلیاکیوالان مشاهده شد که تفاوت آنها به ترتیب تنها با تیمارهای ۳۰۰ و ۱۵۰ میلیاکیوالان معنیدار نبود. بیشترین افزایش وزن در جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی ۵/۱۶درصد پروتئین و ۲۰۰ میلیاکیوالان توازن الکترولیت مشاهده شد(۰۵/۰<P). سرم جوجههای تغذیه شده با جیره حاوی ۱۹درصد در مقایسه با ۵/۱۶درصدپروتئین قابل هضم، دارای تریگلیسیرید کمتر اما پروتئین کل، کراتینین و اسید اوریک بالاتری بودند (۰۵/۰<P). افزایش پروتئین جیره از ۵/۱۶درصد به ۱۹درصد، تأثیری بر ویژگیهای بافتشناسی روده نداشت. تغذیه جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی با تعادل الکترولیتی ۲۵۰ میلیاکیوالان، مساحت سطح پرز را افزایش داد (۰۵/۰<P). بر اساس نتایج حاصل، در دوره پایانی پرورش جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی، جیره حاوی ۵/۱۶درصد پروتئین قابل هضم و توازن الکترولیتی ۲۰۰ میلیاکیوالان توصیه میشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.