مقاله مقایسه اثر عصاره گیاهی، بره‌موم، کوکسیدیواستات و آنتی‌بیوتیک بر سیستم ایمنی، فراسنجه‌های خونی و عملکرد جوجه‌های گوشتی چالش یافته با باکتری اشریشیاکلی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایسه اثر عصاره گیاهی، بره‌موم، کوکسیدیواستات و آنتی‌بیوتیک بر سیستم ایمنی، فراسنجه‌های خونی و عملکرد جوجه‌های گوشتی چالش یافته با باکتری اشریشیاکلی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثر عصاره گیاهی، بره‌موم، کوکسیدیواستات و آنتی‌بیوتیک بر سیستم ایمنی، فراسنجه‌های خونی و عملکرد جوجه‌های گوشتی چالش یافته با باکتری اشریشیاکلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر عصاره گیاهی، بره‌موم، کوکسیدیواستات و آنتی‌بیوتیک بر سیستم ایمنی، فراسنجه‌های خونی و عملکرد جوجه‌های گوشتی چالش یافته با باکتری اشریشیاکلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثر عصاره گیاهی، بره‌موم، کوکسیدیواستات و آنتی‌بیوتیک بر سیستم ایمنی، فراسنجه‌های خونی و عملکرد جوجه‌های گوشتی چالش یافته با باکتری اشریشیاکلی :

تعداد صفحات :۲۱

اثرات عصاره­ی دو گیاه دارویی رزماری و مریم­گلی، بره­موم، آنتی­بیوتیک ویرجینیامایسین و کوکسیدیواستات با منشأ گیاهی بر عملکرد جوجه­های گوشتی چالش یافته با دو سروتیپ اشرشیاکلی (O2K12 و O78K80) بررسی شد. تعداد۴۷۶ قطعه جوجه گوشتی ماده سویه کاب ۵۰۰، به مدت ۴۲ روز در یک طرح کاملاً تصادفی در هفت گروه آزمایشی، با چهار تکرار و ۱۷ پرنده در هر تکرار توزیع شدند. دو گروه شاهد منفی و مثبت با جیره پایه بدون افزودنی تغذیه شدند. دو گروه­ عصاره­ی گیاهان دارویی، جیره پایه را به همراه عصاره­ی گیاهان رزماری و مریم­گلی به میزان یک میلی­لیتر در هر لیتر آب آشامیدنی دریافت کردند. ویرجینیامایسین (۱۰%)، کوکسیدیواستات گیاهی و عصاره اتانولی بره­موم به ترتیب به مقدار به مقدار ۱۵۰، ۲۰۰ و ۵۰۰ میلی­گرم به هر کیلوگرم خوراک اضافه شدند. همه گروه­های آزمایشی به‌غیراز شاهد منفی در روز ۱۴ پرورش با دو سروتیپ باکتری اشرشیاکلیچالش داده شدند. عصاره­هایگیاهیباعثکاهشاشرشیاکلیوسالمونلادر روده­ی جوجه­های گوشتی نسبت به گروه­ شاهد ­مثبت شدند(۰۵/۰>P). در کل دوره پرورش، ضریب تبدیل و مصرف خوراک در جوجه­هایی که عصاره­های گیاهی و کوکسیدیواستات گیاهی دریافت کرده بودند نسبت به هر دو گروه­ شاهد کمتر بود(۰۵/۰>P).پرندگان تیمارهای رزماری و بره­موم کمترین وزن نسبی سینه را نسبت به سایر تیمارها داشتند (۰۵/0P<). تغذیه عصاره­های گیاهی سبب کاهش مقدار کلسترول و افزایش لیپوپروتئین پرچگالی(HDL) شدند(۰۵/۰>P). بنابراین، عصاره­های گیاهی با بهبود ضریب تبدیل خوراک، کاهش جمعیت باکتری­های مضر و کلسترول خون می­توانند به‌عنوان یک افزودنی سودمند و کم­خطر در پرورش جوجه­های گوشتی موردتوجه قرار گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.