مقاله ارزیابی تعادل ژئومورفولوژیکی با استفاده از روش‏های رزگن و چهارچوب استیل رود (مطالع? موردی: رودخان? تروال، کردستان)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی تعادل ژئومورفولوژیکی با استفاده از روش‏های رزگن و چهارچوب استیل رود (مطالع? موردی: رودخان? تروال، کردستان) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تعادل ژئومورفولوژیکی با استفاده از روش‏های رزگن و چهارچوب استیل رود (مطالع? موردی: رودخان? تروال، کردستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تعادل ژئومورفولوژیکی با استفاده از روش‏های رزگن و چهارچوب استیل رود (مطالع? موردی: رودخان? تروال، کردستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تعادل ژئومورفولوژیکی با استفاده از روش‏های رزگن و چهارچوب استیل رود (مطالع? موردی: رودخان? تروال، کردستان) :

تعداد صفحات :۲۴

رودخانه تروال، به‏عنوان سرشاخه سفیدرود، در شرق استان کردستان واقع شده است. هدف اصلی در این مطالعه تحلیل تعادل ژئومورفولوژیکی و شناسایی مناطق پایدار و ناپایدار رودخانه تروال است. نخست ظرفیت تعادل رودخانه با روش چهارچوب استیل ‏رود و سپس وضعیت پایداری استیل‏ها بر اساس طبقه‏بندی رزگن تعیین شد. بر اساس چهارچوب استیل رود، استیل‏های سینوزیته کم با مواد ریزدانه و مئاندری با بستر ماسه‏ای دارای ظرفیت تعادل محلی و استیل‏های سینوزیته کم با بستر گراولی، چندمجرایی در چم ازون‏دره، سینوزیته کم با بستر ماسه‏ای در چم تروال و مئاندری با مواد ریزدانه در چم سنگ‏سیاه ظرفیت تعادل بسیار زیادی دارند. برای بررسی پایداری، ۳۴ مقطع در همه استیل‏ها برداشت شد. استیل‏های مئاندری و چندمجرایی با بستر ماسه‏ای، سینوزیته کم با مواد ریزدانه و مئاندری با مواد ریزدانه در چم تروال و استیل آدا با بستر رسی در چم سنگ سیاه پایدارند؛ درحالی‏که استیل‏های سینوزیته کم با بستر گراولی، سینوزیته کم با بستر ماسه‏ای و چندمجرایی ناپایدار بودند. ناپایداری در چم تروال و سنگ‏ سیاه می‏تواند به دلیل گسل‏های متعدد باشد. به‏طورکلی، مناطقی از رودخانه که بر اساس روش استیل رود دارای ظرفیت تعادل زیادی است معمولاً نتایج روش رزگن حاکی از ناپایداری وضعیت آن بخش رودخانه است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.