مقاله نقش منابع عربی در تبیین فرهنگ و ادب ایرانیان باستان مطالعه موردپژوهانه: پند‌های مکتوب بر ابزار و لوازم زندگی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله نقش منابع عربی در تبیین فرهنگ و ادب ایرانیان باستان مطالعه موردپژوهانه: پند‌های مکتوب بر ابزار و لوازم زندگی دارای ۳۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش منابع عربی در تبیین فرهنگ و ادب ایرانیان باستان مطالعه موردپژوهانه: پند‌های مکتوب بر ابزار و لوازم زندگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش منابع عربی در تبیین فرهنگ و ادب ایرانیان باستان مطالعه موردپژوهانه: پند‌های مکتوب بر ابزار و لوازم زندگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش منابع عربی در تبیین فرهنگ و ادب ایرانیان باستان مطالعه موردپژوهانه: پند‌های مکتوب بر ابزار و لوازم زندگی :

تعداد صفحات :۳۶

از ویژگی­های بارز ایرانیان، اهتمام به پند و اندرز است که از اصول و مبانی فکری و فرهنگی آن­ها به منظور حفظ ارزش­های اخلاقی و اجتماعی بوده است؛ این پند­های حکیمانه را که عموماً حاصل تعالیم دینی، تجربه­های تلخ و شیرین و خرد­ورزی آن­ها بوده، در گنجینه­ها نگهداری می­کردند، بر سرکوی و بازار به گوش مردم می­رساندند و کسانی با عنوان اندرزبد، این پند­ها را در مجالس خاص بیان می­کردند.
این پند­ها آنقدر برای ایرانیان باستان ارزش داشت که آن­ها را با آب طلا، گلاب و زعفران، بر چوب آبنوس، لوح­های طلا و ابزار و لوازم زندگی چون انگشتر، عصا، تخت، حاشیه سفره، لباس و… می­نوشتند. مهم­ترین منبع برای دستیابی به این پندها، منابع عربی است که فرهنگ ایرانی را در گوشه و کنار آن­ها می­توان یافت.
در این مقاله، با استناد به منابع عربی به چند پند حکیمانه که در ایران باستان بر ابزار و لوازم زندگی چون شالِ کمر، گنبد، لوح زرّین، لوح دخمه و لوح سنگی نوشته شده بود، اشاره کرده، تأثیر آن­ها را در ادب فارسی و عربی نشان داده­ایم. در این میان به ۱۹ پند حکیمانه از انوشروان اشاره کرده­ایم که در قابوس نامه آمده و اشعار شاهنامه و منابع عربی، صحّت انتساب آن­ها را به ایرانیان باستان تأیید کرده­اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.