مقاله مقایسه روشهای بهینهسازی روزنبرک، ژنتیک، URS و SCE–UA جهت تعیین پارامترهای مدل سیمهاید برای شبیهسازی دبی جریان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه روشهای بهینهسازی روزنبرک، ژنتیک، URS و SCE–UA جهت تعیین پارامترهای مدل سیمهاید برای شبیهسازی دبی جریان دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه روشهای بهینهسازی روزنبرک، ژنتیک، URS و SCE–UA جهت تعیین پارامترهای مدل سیمهاید برای شبیهسازی دبی جریان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه روشهای بهینهسازی روزنبرک، ژنتیک، URS و SCE–UA جهت تعیین پارامترهای مدل سیمهاید برای شبیهسازی دبی جریان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه روشهای بهینهسازی روزنبرک، ژنتیک، URS و SCE–UA جهت تعیین پارامترهای مدل سیمهاید برای شبیهسازی دبی جریان :
تعداد صفحات :۲۴
بهینهسازی پارامترهای مدلهای هیدرولوژیکی بارش – رواناب، برای واسنجی این مدلها حائز اهمّیّت است. هدف از واسنجی مدل، تعیین ارزش بهینه پارامترهای مدل است تا بهترین تناسب بین دبی جریان مشاهداتی و شبیهسازیشده به دست آید. انتخاب روش مناسب، نقش مهمّی در واسنجی پارامترهای مدلهای هیدرولوژیکی دارد. در این پژوهش، کارایی تکنیکهای بهینهسازی برای واسنجی مدل مفهومی بارش – رواناب سیمهاید در حوضه آبخیز خرمآباد با مساحت ۲۴۶۷ کیلومترمربع برای شبیهسازی دبی جریان، مورد بررسی قرار گرفته است. این تکنیکها شامل الگوریتمهای ژنتیک، تکامل رقابتی جوامع، نمونهگیری تصادفی یکنواخت و الگوریتم روزنبرک هستند. نتایج نشان داد که تغییر الگوریتمهای بهینهسازی در دقّت واسنجی مدل مفهومی تأثیر قابل توجّهی دارد. به طوری که ارزش تابع نش ساتکلیف برای الگوریتمهای مورد استفاده به ترتیب ۷۳/۰، ۷۲/۰، ۷۰/۰ و ۷۵/۰ به دست آمد. الگوریتم روزنبرک در مقایسه با سایر الگوریتمها از دقّت بیشتری برخوردار است؛ بنابراین مدل هیدرولوژیکی سیمهاید با استفاده از الگوریتم روزنبرک برای شبیهسازی دبی جریان دوره زمانی ۲۰۰۸-۲۰۰۴ واسنجی و برای دوره زمانی ۲۰۱۰-۲۰۰۹ صحّتسنجی شد. ضرایب آماری NS، RMSE و R برای دوره واسنجی به ترتیب ۷۳/۰، ۶۶/۰ و ۸۶/۰ و برای دوره صحّتسنجی به ترتیب ۶۸/۰، ۸۰/۰ و ۸۳/۰ به دست آمد. نتایج نشان داد که الگوریتمهای بهینهسازی در مدل سیمهاید دقّت بالایی برای تعیین مقادیر بهینه پارامترهای مدل دارند و مدل برای شبیهسازی رواناب منطقه مورد مطالعه از کارایی مناسبی برخوردار است؛ بنابراین با استفاده از مدلهای هیدرولوژیکی و انتخاب تکنیک بهینهسازی مناسب، میتوان با دقّت بالاتری دبی جریان حوضههای آبخیز را شبیهسازی کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.