مقاله ارزیابی عملکرد طرحهای هادی روستایی در توسعه کالبدی سکونتگاههای روستایی (مطالعهی موردی: روستاهای نبوت و خوران شهرستان ایوانغرب)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی عملکرد طرحهای هادی روستایی در توسعه کالبدی سکونتگاههای روستایی (مطالعهی موردی: روستاهای نبوت و خوران شهرستان ایوانغرب) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی عملکرد طرحهای هادی روستایی در توسعه کالبدی سکونتگاههای روستایی (مطالعهی موردی: روستاهای نبوت و خوران شهرستان ایوانغرب) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی عملکرد طرحهای هادی روستایی در توسعه کالبدی سکونتگاههای روستایی (مطالعهی موردی: روستاهای نبوت و خوران شهرستان ایوانغرب)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی عملکرد طرحهای هادی روستایی در توسعه کالبدی سکونتگاههای روستایی (مطالعهی موردی: روستاهای نبوت و خوران شهرستان ایوانغرب) :
تعداد صفحات :۲۱
با استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران، طرح هادی روستایی در راستای بهبود وضعیت اجتماعی- اقتصادی و بهویژه کالبدی سکونتگاههای روستایی به اجرا گذاشته شد. اکنون پس از گذشت بیش از بیست سال از تهیه و اجرای طرحهای هادی روستایی و اندوختن تجربههای ارزنده در زمینه تغییر کالبدی- فضایی، لازم است بدانیم که این اقدامات چه نتایج و پیامدهایی را بههمراه داشته است. هدف این پژوهش ارزیابی عملکرد طرحهای کالبدی در توسعه سکونتگاههای روستایی با تأکید بر ارزیابی اجرای طرحهای هادی روستایی در دو روستای نبوت و خوران از توابع شهرستان ایوانغرب استان ایلام است. جامعهی نمونه شامل ۲۹۰ نفر از اهالی و ساکنان روستاهای موردمطالعه بوده که برای تعیین حجم نمونه آن از جدول نمونهگیری کرجسی و مرگان استفاده شده است. برای ارزیابی عملکرد اجرای طرحهای هادی در توسعه کالبدی روستاهای موردبررسی از دو روش آماری مقایسه میانگینها و آزمون ناپارامتریک ویلکاکسون مبتنیبر نگرشسنجی از جامعهی نمونه در دو دوره قبل و بعد از اجرای طرح استفاده شده است. برای ارزیابی عملکرد طرحها از تکنیک پرسشنامه با سطح پایاییقابلقبول ۷۷/۰ از ضریب آلفای کرونباخ بهره گرفته شده است. نتایج تحلیل دادهها نشان میدهد، اجرای طرح هادی روستایی در دو روستا در رسیدن به اهداف کالبدی مانند بهبود کیفیت معابر و جدولها، کانالهای کشاورزی، بهبود وضعیت مسکن و ساختوسازها، موفق بوده ولی با توجه به نتایج آزمون ویلکاکسون، طرح هادی روستایی نتوانسته است تغییر مثبتی در بهبود وضعیت خدمات روستایی نسبتبه دوره قبل ایجاد کند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.