مقاله شناسایی ظرفیّت های بافت کالبدی به منظور توسعه میان افزا با استفاده از مدل‌های تصمیم گیری ترکیبی و GIS (مطالعه موردی: شهر اهواز)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله شناسایی ظرفیّت های بافت کالبدی به منظور توسعه میان افزا با استفاده از مدل‌های تصمیم گیری ترکیبی و GIS (مطالعه موردی: شهر اهواز) دارای ۳۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی ظرفیّت های بافت کالبدی به منظور توسعه میان افزا با استفاده از مدل‌های تصمیم گیری ترکیبی و GIS (مطالعه موردی: شهر اهواز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی ظرفیّت های بافت کالبدی به منظور توسعه میان افزا با استفاده از مدل‌های تصمیم گیری ترکیبی و GIS (مطالعه موردی: شهر اهواز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی ظرفیّت های بافت کالبدی به منظور توسعه میان افزا با استفاده از مدل‌های تصمیم گیری ترکیبی و GIS (مطالعه موردی: شهر اهواز) :

تعداد صفحات :۳۲

رشد کالبدی – فضایی شهرها سبب مشکلات فراوانی از جمله اتلاف انرژی، تخریب محیط‌زیست، افزایش هزینه زیرساخت‌ها و خدمات، تغییر کاربری زمین‌های مرغوب کشاورزی، آلودگی هوا و آلودگی خاک، عدم تأمین نیازهای ساکنان و… شده است. از رویکردهای مطرح شده در انتقاد به این مسائل می‌توان از رشد هوشمند، مدیریت رشد، نوشهرگرایی، شهر فشرده و توسعه میان‌افزای شهر نام برد. توسعه میان­افزا به دنبال بهره‌برداری از زمین‌های خالی، بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده و توسعه مجدّد و استفاده از ظرفیّت‌های استفاده نشده زمین در شهر است. جهت اجرای رویکرد توسعه میان­افزا در شهر ابتدا باید به شناسایی ظرفیّت‌ها و اولویّت‌های توسعه در شهرپرداخت. در همین راستا، در این پژوهش، هدف شناسایی اراضی و بافت‌های مناسب جهت توسعه میان­افزا و توسعه مجدّد است. تحقیق از نظر هدف کاربردی و روش تحقیق، توصیفی – تحلیلی است. ابتدا معیارهای مناسب موضوع انتخاب گردید و در محیط GIS لایه‌های مناسب با استفاده از نرمال‌سازی فازی و توابع مناسب، نرمال‌سازی شده‌اند. جهت تخصیص وزن به لایه‌ها، از دو مدل دیمتل و ANPاستفاده شد بدین ترتیب که روابط معیارها با استفاده از مدل دیمتل در محیط نرم‌افزار Excel و Matlab مشخّص گردید سپس با تعیین روابط، وزن شاخص‌ها با روش ANP محاسبه گردید و در لایه‌های مورد نظر ضرب شده و از مدل ویکور جهت تلفیق نقشه‌ها در محیط GIS استفاده شد و نقشه نهایی اولویّت‌بندی بافت کالبدی جهت توسعه میان­افزا در پنج طبقه ارائه شده است و همچنین کاربری‌ها را بر اساس اولویّت (با توجّه به ارزش پیکسل) جهت توسعه میان­افزا طبقه‌بندی کرده و اولویّت اوّل با مساحت ۰۴/۲۶۶۴۶۸۷۱ مترمربع شامل کاربری‌هایمخروبه، صنعتی، نظامی، ورزشی، تأسیسات شهری و تجهیزات شهری می‌شود که در کلّ شهر پراکنده شده‌اند؛ همچنین سایر اولویّت‌ها همانند اولویّت اوّل در کلّ شهر پراکنده شده‌اند و فقط اولویّت چهارم بیشتر در محدوده مرکزی شهر قرار دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.