مقاله ارزیابی چیدمان مدارهای فلوتاسیون با تلفیق روش تحلیل مدار‌خطی و نمودار جریان سیگنال، درکارخانه مس قلعه زری


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی چیدمان مدارهای فلوتاسیون با تلفیق روش تحلیل مدار‌خطی و نمودار جریان سیگنال، درکارخانه مس قلعه زری دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی چیدمان مدارهای فلوتاسیون با تلفیق روش تحلیل مدار‌خطی و نمودار جریان سیگنال، درکارخانه مس قلعه زری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی چیدمان مدارهای فلوتاسیون با تلفیق روش تحلیل مدار‌خطی و نمودار جریان سیگنال، درکارخانه مس قلعه زری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی چیدمان مدارهای فلوتاسیون با تلفیق روش تحلیل مدار‌خطی و نمودار جریان سیگنال، درکارخانه مس قلعه زری :

تعداد صفحات :۱۷

در مدارهای فرآوری مواد معدنی، از جدایش مرحله‌ای برای تولید محصولی با بازیابی و کیفیت مناسب استفاده می‌شود. چون به‌طور معمول، سالانه میلیون‌ها تن ماده معدنی در این مدارها تحت عملیات پرعیارسازی قرار می‌گیرد، دستیابی به بهبودی اندک از طریق تغییر در چیدمان مدار می‌تواند تاثیر اقتصادی قابل‌توجهی داشته باشد. همچنین چون برای یک مدار جدایش، طرح‌های مختلفی وجود دارد یافتن بهترین ترکیب از طریق انجام آزمایش، زمان‌بر و پرهزینه است. در این تحقیق، از اصول تحلیل مدار برای ایجاد ارتباط ریاضی بین مراحل مختلف در مدارهای فرآوری استفاده شده است. این کار با در نظر گرفتن بازیابی به‌عنوان تابع انتقال برای هر مرحله و سپس استفاده از معیار دقت جدایش برای ارزیابی تابع انتقال مدار انجام شد. چون محاسبات دستی فراوان سبب محدود شدن روش تحلیل مدار شده است؛ برای تسریع در انجام محاسبات، علاوه بر پیاده‌سازی روش تحلیل مدار در نرم‌افزار متلب، گراف‌های جریان سیگنال و فرمول بهره میسون به‌عنوان جایگزینی برای دیاگرام‌ها بلوکی معرفی شد. در نتیجه، این امکان ایجاد شد تا چیدمان‌ مدارهای با تعداد مراحل زیاد و پیچیده بررسی شود. روش پیشنهادی بر روی یک مدار با ۶ مرحله پرعیارسازی پیاده شد. با اصلاح چیدمان مدار، دقت جدایش از ۴۹/۱ به ۲/۲ افزایش یافت. این افزایش می‌تواند به بهبود جدایش مواد میانی در مدار جدایش کمک کند. همچنین نشان داده شد که اگر بازیابی مربوط به هر بانک مشخص باشد با توجه به دبی فلز ورودی به شبکه جدایش می‌توان دبی فلز در هر یک از جریان‌ها را محاسبه کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.