مقاله مطالعه اندرکنش گالوانیکی گالن-بار خردکننده در محیط آسیا و گالن-پیریت در محیط فلوتاسیون به روش استخراج EDTA


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مطالعه اندرکنش گالوانیکی گالن-بار خردکننده در محیط آسیا و گالن-پیریت در محیط فلوتاسیون به روش استخراج EDTA دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اندرکنش گالوانیکی گالن-بار خردکننده در محیط آسیا و گالن-پیریت در محیط فلوتاسیون به روش استخراج EDTA  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اندرکنش گالوانیکی گالن-بار خردکننده در محیط آسیا و گالن-پیریت در محیط فلوتاسیون به روش استخراج EDTA،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اندرکنش گالوانیکی گالن-بار خردکننده در محیط آسیا و گالن-پیریت در محیط فلوتاسیون به روش استخراج EDTA :

تعداد صفحات :۱۸

این مطالعه به منظور تعیین اندرکنش گالوانیکی بین گالن – بار خردکننده (فولاد نرم، چدن، ۱۰% کروم، ۲۰% کروم و سرامیکی) در محیط آسیا و گالن – پیریت در محیط فلوتاسیون انجام شد. با توجه به اینکه روش استخراج EDTA قادر به استخراج گونه‌های اکسیدی می‌باشد، مقدار گونه‌های اکسیدی آهن ناشی از جریان گالوانیکی بین گالن – پیریت و همچنین مقدار این گونه‌ها ناشی از خوردگی گلوله‌ها، با استفاده از روش استخراج EDTA اندازه‌گیری شد. مشخص شد که هرچه مقدار پیریت بیشتری در مخلوطی از دو کانی گالن و پیریت موجود باشد، به دلیل پتانسیل آزاد بالاتر پیریت نسبت به گالن، پیریت نقش کاتد را ایفا کرده و سبب خوردگی گالن شده و میزان اندرکنش گالوانیکی بین دو کانی بیشتر می‌شود. مطالعه استخراج EDTA برای اندرگنش گالوانیکی بین گالن – بار خرد کننده نشان داد که گلوله سرامیکی به علت عدم ایجاد جریان گالوانیکی با گالن هیچ‌گونه اکسید آهنی را تولید نمی‌کند و گلوله کروم‌دار به‌علت جریان گالوانیکی ضعیف با گالن دارای کمترین خوردگی و گلوله فولادی نرم به دلیل جریان گالوانیکی شدید با گالن دارای بیشترین خوردگی می‌باشد. مقدار گونه‌های اکسیدی آهن ناشی از خوردگی گلوله‌ها توسط روش استخراج EDTA اندازه گیری شد که میزان خوردگی گلوله‌ها به ترتیب فولاد نرم > چدن > 10 درصد کروم > 20 درصد کروم > سرامیکی مشخص شد که با نتایج بدست آمده از آنالیز XPS منظبق می باشد. شناورسازی گالن در صورت عدم حضور پیریت دارای بیشترین بازیابی ۱۱/۸۰ % و شناورسازی آن با حضور پیریت (نسبت گالن به پیریت ۴:۱) دارای کمترین بازیابی ۹/۶۴ % بود. این آزمایشات نشان داد که شیمی شناورسازی و بازیابی گالن تحت تأثیر توزیع پیریت موجود قرار دارد، به این ترتیب که بازیابی‌های بدست آمده برای گالن با حضور درصدهای مختلفی از پیریت و گالن به صورت: گالن > نسبت گالن و پیریت ۱:۴ > نسبت گالن به پیریت ۱:۱ > نسبت گالن به پیریت ۴:۱ می‌باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.