مقاله برخی از خصوصیات تولید مثلی رفتگر ماهی خاردار (Cobitis taenia) در حوضه جنوبی دریای خزر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله برخی از خصوصیات تولید مثلی رفتگر ماهی خاردار (Cobitis taenia) در حوضه جنوبی دریای خزر دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله برخی از خصوصیات تولید مثلی رفتگر ماهی خاردار (Cobitis taenia) در حوضه جنوبی دریای خزر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برخی از خصوصیات تولید مثلی رفتگر ماهی خاردار (Cobitis taenia) در حوضه جنوبی دریای خزر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله برخی از خصوصیات تولید مثلی رفتگر ماهی خاردار (Cobitis taenia) در حوضه جنوبی دریای خزر :
تعداد صفحات :۱۸
ماهی رفتگر Cobitis taenia، یکی از گونههای مهم شاخص و کفزی در آبهای سواحل جنوبی دریای خزر میباشد. صید و نمونه برداری توسط دستگاه الکتروشوکر با ولتاژ ۳۰۰ ولت انجام شد. در مجموع ۴۱۰ نمونه صید گردید. نمونه برداری ماهیانه و طی یک دوره یک ساله از مهر ماه ۱۳۸۷ لغایت شهریور ماه ۱۳۸۸ با توجه به شرایط نمونه برداری در مجموع ۲ ایستگاه ماهانه بین ۱۶عدد تا ۵۰عدد به روش تصادفی در ایستگاههای مشخص شده به نام های کسلیان و تجون از سرشاخه های رودخانه تالار در قسمت های مصبی دریای خزر صورت گرفت.
میانگین قطر تخمک ماهی ها با اندازه گیری در صفحه مدرج و زیر لوپ در فروردین ماه بیشترین مقدار بود و این روند تا خرداد ماه ادامه یافت. قطر تخمک در فروردین ماه با میانگین ۲۰/۳۶ میکرون و انحراف معیار ۵۲/۶ محاسبه شد. بررسی غدد جنسی نشان داد که به طور کلی اوج رسیدگی جنسی این ماهیان در فروردین ماه رخ میدهد. میانگین درصد شاخص رسیدگی جنسی(GSI) 04/1 درصد همراه با انحراف معیار ۴۲/۰ به دست آمد. میانگین شاخص وزنی کبد (HSI) نیز برابر ۱۵۶/۰ همراه با انحراف معیار ۰۰۹/۰ محاسبه گردید، به گونه ای که در زمان اوج رسیدگی جنسی شاخص وزنی کبد کاهش می یابد. طول کل ماهی در زمان بلوغ جنسی (Lm50)، با میانگین ۴۴/۶۷ میلی متر و انحراف معیار ۱۷/۱۱ و وزن کل با میانگین ۳۳/۲ گرم و انحراف معیار ۶۴/۰ محاسبه گردید. میزان HSI (شاخص وزن کبد) در فصل بهار کاهش چشمگیری نسبت به ماه های دیگر نشان داد که این کاهش نسبت عکس با میزان GSI در این فصل دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.