مقاله بررسی پتانسیل آنتی اکسیدانتی کروسین بر روی سلولهای بنیادی اسپرماتوگونی نوزاد موش کوچک آزمایشگاهی نژاد Balb/C
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی پتانسیل آنتی اکسیدانتی کروسین بر روی سلولهای بنیادی اسپرماتوگونی نوزاد موش کوچک آزمایشگاهی نژاد Balb/C دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی پتانسیل آنتی اکسیدانتی کروسین بر روی سلولهای بنیادی اسپرماتوگونی نوزاد موش کوچک آزمایشگاهی نژاد Balb/C کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پتانسیل آنتی اکسیدانتی کروسین بر روی سلولهای بنیادی اسپرماتوگونی نوزاد موش کوچک آزمایشگاهی نژاد Balb/C،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی پتانسیل آنتی اکسیدانتی کروسین بر روی سلولهای بنیادی اسپرماتوگونی نوزاد موش کوچک آزمایشگاهی نژاد Balb/C :
تعداد صفحات :۱۸
هدف: هدف از این پژوهش بررسی اثر کروسین بهعنوان یکی از مواد فعال زیستی زعفران برروی سلولهای بنیادی اسپرمساز موش است.
مواد و روشها: دراین مطالعه آزمایشگاهی سلولهای بنیادی اسپرماتوگونی موش نوزاد نژاد Balb/C در محیطکشت DMEM/F12 کشت داده شده با غلظتهای کروسین (۴۰، ۲۰، ۱۰،۵، ۵/۲ میکروگرم بر میلی لیتر) بهمدت ۶ و ۱۲ روز تیمار شدند برای شناسایی سلولهای بنیادی از آزمون آلکالین فسفاتاز، بررسی سمیت از تست MTT، تشخیص سلولهای زنده از آزمون اکریدین اورنج، DAPI و پتانسیل آنتی اکسیدانت از آزمون DCF-DA استفاده شد. آنالیز آماری توسط نرم افزار SPSS، آزمون ANOVA تست دانکن صورت گرفته و ۰۵/۰ p<معنیدار در نظر گرفته شد.
نتایج: کروسین در غلظتهای زیر 20 میکروگرم بر میلیلیتر سمیت چشمگیری بر روی سلولهای بنیادی اسپرمساز اعمال نکرد. این درحالی است که زیستایی سلولهای بنیادی اسپرمساز تحت تاثیر دوزهای۲۰ و ۴۰ میکروگرم بر میلیلیتر کروسین در روز ۶ پس از کشت بهمیزان ۲۱ و ۲۴ درصد و در روز ۱۲ بهمیزان ۲۹ و ۴۱ درصد کاهش یافت. هچنین بررسی زنده بودن سلولها توسط میکروسکوپ فلورسانس و بررسی پتانسیل آنتیاکسیدانتی توسط فلوریمتری اثر محافظتی و آنتیاکسیدانتی کروسین را در غلظتهای (۵، ۱۰، ۵/۲ میکروگرم بر میلیلیتر) کروسین بعد از ۶ روز نشان داد.
نتیجه گیری: کروسین میتواند اثر حفاظتی برروی سلولهای بنیادی اسپرمساز موشی داشته باشد که از طریق حداقل تاثیر بر زیستایی سلولها و کاهش مرگ و میر سلولی اثر خود را ایفا میکند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.