مقاله ضرورت اهمیت بهینه سازی مصرف آب کشاروزی و تغییر مدیریت تقسیم و توزیع آب از دولتی به خصوصی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ضرورت اهمیت بهینه سازی مصرف آب کشاروزی و تغییر مدیریت تقسیم و توزیع آب از دولتی به خصوصی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ضرورت اهمیت بهینه سازی مصرف آب کشاروزی و تغییر مدیریت تقسیم و توزیع آب از دولتی به خصوصی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ضرورت اهمیت بهینه سازی مصرف آب کشاروزی و تغییر مدیریت تقسیم و توزیع آب از دولتی به خصوصی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ضرورت اهمیت بهینه سازی مصرف آب کشاروزی و تغییر مدیریت تقسیم و توزیع آب از دولتی به خصوصی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

یکی از تنگناهای اساسی که دنیا علی الخصوص مناطق خشک و نیمه خشک با آن مواجه هستند کافی نبودن آب برای مصارف گوناگون اعم از شرب، صنعت، کشاورزی و محیطهای طبیعی است.
بنابراین پیام اصلی این است «آب یکی از کمیاب ترین و ارزشمندترین منابع کره زمین است»
و جعلنا من الماء کل شیء حی
فراموش کردن این حقیقت و استفاده نادرست و بدون برنامه ازمنابع آب یکی از مهمترین عوامل بازدارنده توسعه پایدار است و این مسئله با افزایش جمعیت حادتر می شود. نظر به موقعیت جغرافیایی کشور ما در کره زمین که از نظر شرایط آب وهوایی در زمره مناطق خشک و نیمه خشک جهان قرار دارد متوسط میزان بارندگی سالانه آن به مراتب از متوسط بارندگی کره زمین کمتر بوده و توزیع زمانی و مکانی همین بارشهای کم نیز متناسب با زمان و مکان مورد نیاز نمی باشد.
میزان متوسط بارندگی کشور با توجه به سطوح باران گیر (بارش) کوهستانها در دشتها حدود ۴۱۳ میلیارد متر مکعب برآورد می شود. از این میزان نزولات حدود ۲۹۶ میلیارد متر مکعب به صورت تبخیر و تعرق در سطح زمین از دست می رود. و مانده سالیانه آن حدود ۱۱۳ میلیارد متر مکعب در سال می شود که حدود ۲۵ میلیارد متر مکعب در سال موجب تغذیه طبیعی سفره های زیر زمینی شده و حدود ۹۲ میلیارد متر مکعب در سال بصورت جریانهای سطحی در می آید. با اضافه شدن حجم آب ورودی از مرزها به میزان حدود ۱۳ میلیارد متر مکعب در سال جمع کل جریانهای سطحی سالیانه به حدود ۱۰۵ میلیارد متر مکعب بالغ می گردد. باین ترتیب حجم منابع آب تجدید شونده کشور به حدود ۱۳۰ میلیارد متر مکعب در سال می رسد. با در نظر گرفتن میزان جمعیت کشور معادل حدود ۶۵ میلیون نفر، سرانه منابع آب تجدید شونده در کشور حدود ۲۰۰۰ متر مکعب درسال برآورد شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.