مقاله بهبود کیفیت تصاویر در ناوبری پهپاد با استفاده از روش فراتفکیک‌پذیری مبتنی بر شبکه عصبی کانولوشنی با نگاشت چندلایه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بهبود کیفیت تصاویر در ناوبری پهپاد با استفاده از روش فراتفکیک‌پذیری مبتنی بر شبکه عصبی کانولوشنی با نگاشت چندلایه دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود کیفیت تصاویر در ناوبری پهپاد با استفاده از روش فراتفکیک‌پذیری مبتنی بر شبکه عصبی کانولوشنی با نگاشت چندلایه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود کیفیت تصاویر در ناوبری پهپاد با استفاده از روش فراتفکیک‌پذیری مبتنی بر شبکه عصبی کانولوشنی با نگاشت چندلایه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود کیفیت تصاویر در ناوبری پهپاد با استفاده از روش فراتفکیک‌پذیری مبتنی بر شبکه عصبی کانولوشنی با نگاشت چندلایه :

تعداد صفحات :۱۸

ناوبری هوشمندانه و خودکار پهپاد براساس انطباق تصاویر دریافتی از پهپاد با تصاویر‌ ماهواره‌ای یکی از جدیدترین گونه‌های ناوبری‌ می‌باشد که بسیار مورد توجه محققان و صنعتگران این حوزه قرار گرفته‌است. این روش هم از نظر جنگ الکترونیک و هم از نظر کارآیی‌، زمانی موثر است که تصاویری با کیفیت بالا موجود باشد تا ویژگی‌های تصاویر را بتوان استخراج نمود. اما یکی از عواملی که سبب کاهش بهره استخراج ویژگی‌های تصاویر و انطباق آن با تصاویر ماهواره‌ای ‌می‌شود، ماتی است. مات‌زدایی از تصاویر تبدیل به یک موضوع به‌روز و چالش برانگیز برای محققان شده است. در این مقاله روشی نوین برای بهسازی کیفیت تصاویر با استفاده از روش فراتفکیک‌پذیری مبتنی بر شبکه عصبی کانولوشنی CNN با چند لایه نگاشت غیرخطی ارائه گردید که نقش بسزایی در مات‌زدایی و نویززدایی از تصاویر پهپاد دارد. نتایج نشان می‌دهد که این روش نسبت به روش‌های مطرح امروزی، کارآیی بهتری دارد. به‌طوری‌که روش پیشنهادی میزان کیفیت تصویر را نسبت به روش‌های مطرح، براساس معیار نسبت پیک سیگنال به نویز (PSNR) تقریباً به اندازه ۵% افزایش می‌دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.