مقاله بررسی رابطه خطی (رگرسیونی) افزایش دمای ناشی از تغییر اقلیم جهانی بر میانگین سالانه دمای سطحی آب در سواحل هرمزگان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی رابطه خطی (رگرسیونی) افزایش دمای ناشی از تغییر اقلیم جهانی بر میانگین سالانه دمای سطحی آب در سواحل هرمزگان دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی رابطه خطی (رگرسیونی) افزایش دمای ناشی از تغییر اقلیم جهانی بر میانگین سالانه دمای سطحی آب در سواحل هرمزگان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه خطی (رگرسیونی) افزایش دمای ناشی از تغییر اقلیم جهانی بر میانگین سالانه دمای سطحی آب در سواحل هرمزگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی رابطه خطی (رگرسیونی) افزایش دمای ناشی از تغییر اقلیم جهانی بر میانگین سالانه دمای سطحی آب در سواحل هرمزگان :
تعداد صفحات :۱۸
زمین در حال گرم شدن است.دانشمندان افزایش میزان گازهای گلخانهای (کنترل کنندهی دمای زمین) را دلیل این گرمایش جهانی دانستهاند. یکی از پیامدهای احتمالی این گرمایش افزایش دمای سطحی آب دریا است. به طور کلی دریا و اقیانوس بهدلیل ظرفیت گرمایی بالای آب نقش مهمی در کنترل وضعیت گرمایی در سیستم اقلیم جهانی ایفا میکنند. از طرفی شرایط جوی و تغییرات آن وابسته به شرایط اقیانوس و دریا و به ویژه دمای سطحی آب دریا میباشد، بنابراین هرگونه بحث یا بررسی بر روی وضعیت جوی خواه ناخواه نیاز به شناخت قبلی از وضعیت سالانه SST دارد. همچنین تغییر دمای سطحی دریا سبب تغییر در پارامترهای فیزیکی از جمله تغییر در عمق گرما شیب ،تغییر در سرعت صوت و کانال صوتی، تغییر در تراز آب دریا و … خواهد شد که این مسئله از جهات مختلف در مطالعات دریایی حائز اهمیت میباشد. این پژوهش با جمعآوری و آنالیز دادههای درازمدت میانگین سالانه دمای هوای جهان(Gtemp) و میانگین سالانه دمای سطحی آب(SST) مربوط به سواحل استان هرمزگان ، ابتدا معنیداری تغییرات آنها را در گروهبندیهای ۵ ساله طی ۲۰ سال اخیر با یک گروه دراز مدت از هر متغیر بعنوان شاهد،بررسی نموده و سپس از طریق آزمون دانکن مورد مقایسه قرار میدهد.نتایج این تحقیق نشان میدهد که روند افزایشی میانگین سالانه مقادیر گروههای آزمایشی منتهی به سال ۲۰۰۸در هر ۲ متغیر ذکر شده تفاوت معنی داری با گروههای قبل از خود (طی ۲۰ ساله اخیر) و همچنین با گروه شاهد (میانگین دراز مدت هر یک از گروهها) داشته است. همچنین با استخراج معادله رگرسیونی نحوه و میزان تاثیر متغیرGtemp را بر روی متغیر SST محاسبه نموده که این مقدار در معادله رگرسیون خطی دارای ضریب ۵۸/۱ میباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.